5 טעם ליים רפש מעוטר סלעים מטורפים
צריך מתאבן ללא גלוטן וצמחוני? 5 טעם ליים רפש מעוטר סלעים מטורפים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם סודה לשתיה, שמן ליים, גבישי חומצת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגות מלאות רפש עם זיגוג חלאה { Aka עוגות ליים קוקוס}, גלידת פאי ליים-טעם של הטרופיים, ו צ'דר מטורף: צ' דר פלפל שחור ביסקוויטים לארוחת בוקר.
הוראות
עבור רפש סיד: לשים 3 כוסות מים, חלב מרוכז ממותק, סוכר חום, מלח ומיץ ליים לתוך בלנדר או מעבד מזון ודופק עד חלקה.
להוסיף את צבע מאכל דופק 2-3 פעמים נוספות.
יוצקים את התערובת לתוך מסננת על קערה גדולה או קנקן. שמור אותו במקרר עד מוכן לשימוש.
עבור הסלעים מטורף: אבק בכבדות גיליון אפייה עם אבקת סוכר.
מפזרים 1/2 כפות של חומצת לימון על אבקת הסוכר.
שים את הסוכר מגורען לתוך סיר גדול ולהוסיף מספיק מים כדי לצנן לחלוטין את הסוכר.
מניחים את הסיר מעל חום בינוני. כדי למנוע התגבשות, מברשת כל גבישי סוכר למטה עם מברשת בצק לח או לתת להם שפריץ אור עם בקבוק ספריי. מערבבים את התערובת קלות עד שהוא מתחיל לרתוח, ואז להפסיק לערבב. מנמיכים את החום בינוני, מניחים מדחום ממתקים במחבת ולתת לתערובת הסוכר לבוא עד 305 מעלות F.
הסר את הסיר מהחום והנח בצד כדי להתקרר עד 275 מעלות F. ואז להוסיף את סודה לשתיה, שמן סיד וצביעת מזון ירוקה.
יוצקים את התערובת על גיליון האפייה מוכן ומפזרים עם חומצת לימון הנותרים. להפריש להתקרר לחלוטין.
כדי להרכיב: כאשר תערובת הסלעים מטורף הוא מקורר לחלוטין, להסיר את החלקים הקשים מן המחבת מוכן למקום על קרש חיתוך. עם פטיש, לשבור את הסלעים מטורפים לחתיכות זעירות. לעמעם את שולי כוס שוט מחורצת עם רפש הסיד ולטבול לתוך הסלעים המטורפים כדי לכסות לחלוטין את השפה. לאט לאט לשפוך את רפש סיד לתוך כוס ירה מוכן.