קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

5 טעם ליים רפש מעוטר סלעים מטורפים

5 טעם ליים רפש מעוטר סלעים מטורפים
צריך מתאבן ללא גלוטן וצמחוני? 5 טעם ליים רפש מעוטר סלעים מטורפים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם סודה לשתיה, שמן ליים, גבישי חומצת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגות מלאות רפש עם זיגוג חלאה { Aka עוגות ליים קוקוס}, גלידת פאי ליים-טעם של הטרופיים, ו צ'דר מטורף: צ' דר פלפל שחור ביסקוויטים לארוחת בוקר.

הוראות

1
עבור רפש סיד: לשים 3 כוסות מים, חלב מרוכז ממותק, סוכר חום, מלח ומיץ ליים לתוך בלנדר או מעבד מזון ודופק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לייםמיץ ליים
מיםמים
לייםליים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
2
להוסיף את צבע מאכל דופק 2-3 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
3
יוצקים את התערובת לתוך מסננת על קערה גדולה או קנקן. שמור אותו במקרר עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
4
עבור הסלעים מטורף: אבק בכבדות גיליון אפייה עם אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מפזרים 1/2 כפות של חומצת לימון על אבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חומצת לימוןחומצת לימון
6
שים את הסוכר מגורען לתוך סיר גדול ולהוסיף מספיק מים כדי לצנן לחלוטין את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
תוסיף את סירופ התירס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
8
מניחים את הסיר מעל חום בינוני. כדי למנוע התגבשות, מברשת כל גבישי סוכר למטה עם מברשת בצק לח או לתת להם שפריץ אור עם בקבוק ספריי. מערבבים את התערובת קלות עד שהוא מתחיל לרתוח, ואז להפסיק לערבב. מנמיכים את החום בינוני, מניחים מדחום ממתקים במחבת ולתת לתערובת הסוכר לבוא עד 305 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
9
הסר את הסיר מהחום והנח בצד כדי להתקרר עד 275 מעלות F. ואז להוסיף את סודה לשתיה, שמן סיד וצביעת מזון ירוקה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון ירוקצבע מזון ירוק
סודה לשתייהסודה לשתייה
שמן לייםשמן ליים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מערבבים עד incorporated.
11
יוצקים את התערובת על גיליון האפייה מוכן ומפזרים עם חומצת לימון הנותרים. להפריש להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חומצת לימוןחומצת לימון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
כדי להרכיב: כאשר תערובת הסלעים מטורף הוא מקורר לחלוטין, להסיר את החלקים הקשים מן המחבת מוכן למקום על קרש חיתוך. עם פטיש, לשבור את הסלעים מטורפים לחתיכות זעירות. לעמעם את שולי כוס שוט מחורצת עם רפש הסיד ולטבול לתוך הסלעים המטורפים כדי לכסות לחלוטין את השפה. לאט לאט לשפוך את רפש סיד לתוך כוס ירה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
לייםליים
נורהנורה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
13
מגישים באופן מיידי.