קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

a: מרק מיסו עם צדפות

a: מרק מיסו עם צדפות
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו מרק מיסו עם צדפות ותרד, מרק מיסו עם צדפות טריות, ו מרק מיסו קוריאני עם צדפות מנילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר את wakame יבש לרתיחה ושופכים מספיק מים קרים מסוננים על אצות לכסות אותו על ידי כחצי אינץ'. אפשר wakame לשבת במים הקרים במשך כעשר דקות.בינתיים, להרתיח או קיטור הצדפות הטריות עד שהם פותחים. כשהם נפתחים, הסירו אותם לקערות הגשה. תשליך את הצדפות שלא נפתחות.לאחר wakame ספוג במשך עשר דקות, לשטוף ולנקז אותו.
מרכיבים שתצטרך
אצותאצות
WakameWakame
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את מלאי הדשי או הדגים עד שבקושי מבעבע ומוסיפים את wakame. לאט לאט מבשלים את wakame במרק במשך כשנתיים עד שלוש דקות.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
WakameWakame
3
הסר את wakame ואת מרק מן החום, ומאפשר לו להתקרר במשך כחמש דקות לפני לטאטא אחד רבע כוס לבן מיסו להדביק לתוך המרק עד שהוא מתמוסס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיסו לבןמיסו לבן
WakameWakame
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
יוצקים את המרק על הצדפות, לקישוט עם בצל ירוק פרוס דק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות