Acqua Pazza (דגים מבושלים מרק עגבניות שום)
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -33 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו Pesce all 'acqua pazza (דגים שלוקים ב "מים מטורפים"), Sea Bass all ' Acqua Pazza, ו סנאפר אדום בפצה Acqua (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור כדי 204°.In תנור הולנדי או במחבת סאוט עמוקה על חום בינוני, לחמם את שמן זית 1/4 כוס, להוסיף את השום ואת סאוט, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 2-3 דקות.
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי, יין, צלפים ומים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים בעוד הדגים מתבשלים.מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל ואבק קל משני צידי הפילה עם flour.In מחבת גדולה וחמה מעל חום גבוה, מחממת את שמן הזית 2/3 כוס עד כמעט עישון. מסדרים את הדגים, צד העור למטה, במחבת ומטגנים עד הזהב מתחת, 2 עד 3 דקות. באמצעות מרית מחוררת, להעביר את הדגים לנוזל רותח.
מוסיפים את עגבניות השרי והעגבניות המיובשות בתנור ואת הזיתים. חזור לרתיחה, להעביר את המחבת לתנור ואופים במשך 10 דקות. להחזיר את המחבת אל הכיריים ולהגדיר על חום בינוני.
מעבירים את הדגים לקערות בודדות מחוממות. מבשלים את הנוזל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מפחית 6 כוסות, 4 עד 5 דקות. לטעום את הרוטב ולהתאים את התבלינים עם מלח ופלפל.
מפזרים את הפטרוזיליה והזיליקום על הדגים ומכניסים את הרוטב על הדגים.
טפטוף עם שמן שום ומגישים מיד.
מגיש 6.* כדי להפוך עגבניות מיובשות בתנור, לבחור את עגבניות שזיף בשלות זמין. מחממים תנור ל-300F.
חותכים כל עגבניה לאורכו לרבעים ולסדר, בצד פרוס למעלה, על מתלה חוט להגדיר על תבנית אפייה. מעטרים את העגבניות קלות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל טחון טרי.
אופים את העגבניות עד שהם איבדו הרבה מהנוזל שלהם והתכווצו במידה ניכרת, על 2 שעות.