Adobo-עוף ברביקיו במרינדה דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 261 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם רוטב חריף, פלחי ליים, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Adobo-עוף מנופח במרינדה, Adobo-טאקו עוף במרינדה, ו קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook.
הוראות
1
מניחים את הצ ' ילי בקערה גדולה, מוסיפים מספיק מים כדי לכסות אותם, ולתת לספוג עד שהתרכך, כ -30 דקות.
מוסיפים את המים הנמדדים, זנגביל, מלח נמדד, כמון ופלפל ומתמזגים עד חלקה, עוצרים ומגרדים את הכד עם מרית גומי לפי הצורך, על 1 דקה. (התערובת תהיה עבה-לא להוסיף מים נוספים.)
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מניחים את העוף בקערה הגדולה השמורה, להוסיף את פירה צ ' ילה הנותרים, ו, באמצעות הידיים שלך, לשפשף אותו לתוך העוף עד מצופה באופן שווה. בשלב זה אתה יכול לבשל את העוף מיד, או לכסות ולקרר אותו עד 24 שעות.כאשר מוכן גריל, להסיר את העוף מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך כ 15 דקות. בינתיים, לחמם גז או גריל פחם בינוני (כ 177° עד450).כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מניחים את העוף על העור בצד הגריל למטה מתבלים במלח. מכסים את הגריל ומבשלים עד סימני גריל מופיעים על החלק התחתון של חתיכות עוף, על 5 דקות. הפוך את העוף, מתבלים במלח, מכסה את הגריל ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים בצד השני, כ -5 דקות יותר.הפוך את העוף שוב, באמצעות פירה צ ' ילה שמורות, מברשת ציפוי דק על העוף. מכסים את הגריל ומבשלים 5 דקות. להעיף בקלילות לצחצח את העוף, ולאחר מכן להמשיך להעיף ולצחצח כל 5 דקות, עד מדחום לקרוא מיידי מוכנס לתוך החתיכה העבה ביותר קורא 160 ° F עד 165 ° F והבשר ליד העצם הוא כבר לא ורוד, על 10 עד 15 דקות יותר (כ 25 עד 30 דקות זמן בישול הכולל).