Ajvar (רוטב פלפל אדום קלוי סרבי)
Ajvar (רוטב פלפל אדום קלוי סרבי) עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום טרי, חום גריל: בינוני-גבוה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 106 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Ajvar (פלפל אדום קלוי סרבי להתענג), אג'בר (פלפל אדום קלוי ותבלינים חצילים), ו Ajvar (התפשטות פלפל אדום) (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים גחלים בצד אחד של הסורג פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים פלפלים בצד חם של גריל ומבשלים עד מושחר בכל רחבי, 10-15 דקות.
להעביר פלפל לקערה גדולה, לכסות בניילון נצמד, ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות.
הסר עור חרוך, זרעים, ליבות מן הפלפלים.
בעוד הפלפלים מתקררים, פירס עור חצילים עם מזלג בכל רחבי.
מניחים חצילים בצד מגניב של גריל. מכסים ומבשלים עד שהעור מחשיך וקמטים וחצילים רכים בצורה אחידה כאשר לוחצים עליהם עם מלקחיים, כ-30 דקות, הופכים באמצע הדרך לבישול אפילו.
הסר חצילים מגריל ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות. לקצץ העליון את חצילים לפצל לאורכו. באמצעות כף, לגרוף את הבשר של חצילים; להשליך את העור.
מניחים פלפלים אדומים קלויים, עיסת חצילים, ושום במעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק עד קצוצה בערך.
מוסיפים שמן, חומץ, מלח ודופק עד משולב ופלפלים קצוצים דק.
רוטב העברה לסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן להשתמש באופן מיידי או להעביר מיכל אטום ולאחסן במקרר עד שבועיים.