קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות63
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

Ajvar (רוטב פלפל אדום קלוי סרבי)

Ajvar (רוטב פלפל אדום קלוי סרבי)
Ajvar (רוטב פלפל אדום קלוי סרבי) עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום טרי, חום גריל: בינוני-גבוה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 106 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Ajvar (פלפל אדום קלוי סרבי להתענג), אג'בר (פלפל אדום קלוי ותבלינים חצילים), ו Ajvar (התפשטות פלפל אדום) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים גחלים בצד אחד של הסורג פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים פלפלים בצד חם של גריל ומבשלים עד מושחר בכל רחבי, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
להעביר פלפל לקערה גדולה, לכסות בניילון נצמד, ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הסר עור חרוך, זרעים, ליבות מן הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
בעוד הפלפלים מתקררים, פירס עור חצילים עם מזלג בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
6
מניחים חצילים בצד מגניב של גריל. מכסים ומבשלים עד שהעור מחשיך וקמטים וחצילים רכים בצורה אחידה כאשר לוחצים עליהם עם מלקחיים, כ-30 דקות, הופכים באמצע הדרך לבישול אפילו.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הסר חצילים מגריל ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות. לקצץ העליון את חצילים לפצל לאורכו. באמצעות כף, לגרוף את הבשר של חצילים; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מניחים פלפלים אדומים קלויים, עיסת חצילים, ושום במעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק עד קצוצה בערך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מוסיפים שמן, חומץ, מלח ודופק עד משולב ופלפלים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
10
רוטב העברה לסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
12
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן להשתמש באופן מיידי או להעביר מיכל אטום ולאחסן במקרר עד שבועיים.