קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות63
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

Ajvar (רוטב פלפל אדום קלוי סרבי)

Ajvar (רוטב פלפל אדום קלוי סרבי)
Ajvar (רוטב פלפל אדום קלוי סרבי) עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום טרי, חום גריל: בינוני-גבוה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 106 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו Ajvar (פלפל אדום קלוי סרבי להתענג), אג'בר (פלפל אדום קלוי ותבלינים חצילים), ו Ajvar (התפשטות פלפל אדום) (מתכונים דומים).

הוראות

1
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים גחלים בצד אחד של הסורג פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מניחים פלפלים בצד חם של גריל ומבשלים עד מושחר בכל רחבי, 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
להעביר פלפל לקערה גדולה, לכסות בניילון נצמד, ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
הסר עור חרוך, זרעים, ליבות מן הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5
בעוד הפלפלים מתקררים, פירס עור חצילים עם מזלג בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
6
מניחים חצילים בצד מגניב של גריל. מכסים ומבשלים עד שהעור מחשיך וקמטים וחצילים רכים בצורה אחידה כאשר לוחצים עליהם עם מלקחיים, כ-30 דקות, הופכים באמצע הדרך לבישול אפילו.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
הסר חצילים מגריל ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות. לקצץ העליון את חצילים לפצל לאורכו. באמצעות כף, לגרוף את הבשר של חצילים; להשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
מניחים פלפלים אדומים קלויים, עיסת חצילים, ושום במעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק עד קצוצה בערך.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מוסיפים שמן, חומץ, מלח ודופק עד משולב ופלפלים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
רוטב העברה לסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
11
הסר מחום ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
12
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן להשתמש באופן מיידי או להעביר מיכל אטום ולאחסן במקרר עד שבועיים.