קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות9
ציון בריאות11
מגזין

Arancini III

Arancini III
ארנסיני השלישי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. אם יש לך אורז arborio, חוטי זעפרן, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו ארנסיניname, ארנסיניname, ו תתר טוט ארנסיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את היין והזעפרן בכוס או בקערה קטנה. מערבבים בקצרה, ואז לתת לו לשבת. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מערבבים את האורז, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהאורז ספג את רוב החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מערבבים לאט את היין הלבן ואת הזעפרן לתוך האורז, תוך ערבוב ברציפות עד היין נספג ואורז הוא שמנת. העונה עם טימין, ואז לשפוך 1 כוס מרק עוף בכל פעם, בישול ערבוב כל הזמן עד שכל כוס מרק נספג לפני הוספת הבא. תפסיק להוסיף מרק כאשר האורז רך. אם נגמר לך מרק, אתה יכול להשתמש במים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
זעפרןזעפרן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
הסר מהחום, מערבבים את גבינת הפרמזן ומאפשרים להתקרר עד שאתה יכול לגעת בו מבלי לשרוף את הידיים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6
מעט גריז גיליון עוגיות גדול עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
יוצקים את ריזוטו החוצה על הסדין ולהתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מניחים במקרר במשך כשעה או עד צונן.
9
כאשר האורז הוא מגניב, לגלגל מנות קטנות לתוך כדורים על הגודל של כדורי גולף. הכנס קוביית גבינת פונטינה למרכז של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מגלגלים כל כדור בפירורי לחם למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מחממים את שמן הזית בסיר כבד או בטיגון עמוק ל 375 מעלות F 190 מעלות C). השמן צריך להיות על 3 אינץ ' עמוק. כאשר השמן חם, לטגן את arancini עד שהם מגיעים חום אורנג ' זהוב, כ 3 דקות. Arancini פשוטו כמשמעו "תפוזים קטנים". מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם כל רוטב מרינרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת