Arancini III
ארנסיני השלישי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. אם יש לך אורז arborio, חוטי זעפרן, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. נסו ארנסיניname, ארנסיניname, ו תתר טוט ארנסיני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את היין והזעפרן בכוס או בקערה קטנה. מערבבים בקצרה, ואז לתת לו לשבת. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שקוף, על 3 דקות.
מערבבים את האורז, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהאורז ספג את רוב החמאה.
מערבבים לאט את היין הלבן ואת הזעפרן לתוך האורז, תוך ערבוב ברציפות עד היין נספג ואורז הוא שמנת. העונה עם טימין, ואז לשפוך 1 כוס מרק עוף בכל פעם, בישול ערבוב כל הזמן עד שכל כוס מרק נספג לפני הוספת הבא. תפסיק להוסיף מרק כאשר האורז רך. אם נגמר לך מרק, אתה יכול להשתמש במים.
הסר מהחום, מערבבים את גבינת הפרמזן ומאפשרים להתקרר עד שאתה יכול לגעת בו מבלי לשרוף את הידיים.
מעט גריז גיליון עוגיות גדול עם שמן זית.
יוצקים את ריזוטו החוצה על הסדין ולהתפשט באופן שווה.
מניחים במקרר במשך כשעה או עד צונן.
כאשר האורז הוא מגניב, לגלגל מנות קטנות לתוך כדורים על הגודל של כדורי גולף. הכנס קוביית גבינת פונטינה למרכז של כל אחד.
מגלגלים כל כדור בפירורי לחם למעיל.
מחממים את שמן הזית בסיר כבד או בטיגון עמוק ל 375 מעלות F 190 מעלות C). השמן צריך להיות על 3 אינץ ' עמוק. כאשר השמן חם, לטגן את arancini עד שהם מגיעים חום אורנג ' זהוב, כ 3 דקות. Arancini פשוטו כמשמעו "תפוזים קטנים". מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם כל רוטב מרינרה.