Arroz Tapado (אורז עם עוף חזיר) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 78 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1478 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 73 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, שמן, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף עם אורז (arroz con Pollo), Arroz con Pollo (עוף עם אורז), ו Arroz con pollo (אורז עם עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן והחמאה בסיר, מוסיפים את העגבניות, הבצל, הבצל, השום, הכמון הטחון, האחוטה ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות, תוך ערבוב עד מתרכך.להפחית את החום לנמוך, להוסיף את המלח, פלפל וכוסברה, לבשל במשך 10 דקות יותר, ערבוב מדי פעם עד הרוטב התעבה. בדוק ולהתאים את התיבול. הגדר aside.To הפוך את האורז: במחבת גדולה על חום בינוני, מוסיפים את בטן החזיר. לטגן במשך 5 דקות או עד בטן חזיר חום.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחון
בטן חזיר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Annatto
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את צלעות החזיר. לבשל במשך 5 דקות יותר. ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
3
מוסיפים את חתיכות העוף ומטוגנים במשך 4 דקות בכל צד או עד חום.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
4
מוסיפים את האורז ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מוסיפים את ציר העוף, מערבבים ומבשלים כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
6
מוסיפים את האפונה, גזר, מלח, פלפל וכמון, מבשלים כ -10 דקות נוספות.להפחית את החום נמוך, להוסיף את הוגאו, חלב וגבינה ומבשלים 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
רוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים