קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

B-52 ברים

B-52 ברים
B-52 ברים עשויים להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קוקוס, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), חמישה מרכיבים כפול שוקולד דובדבן פיסטוקים אנרגיה ברים {חקיין לארה ברים}, ו חמאת בוטנים קרמל עוגיות חמאה {ברים מיליונר} (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום, להמיס 1 כוס חמאה בסיר כבד על אש נמוכה, לטאטא את הסוכר, קקאו, וביצים. מערבבים את ליקר הקפה, ומקציפים כל הזמן עד שהתערובת מתעבה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מערבבים את פירורי קרקר גרהם עם קוקוס ואגוזים בקערה, ומערבבים לתוך תערובת הקקאו. גריז צלחת מרובעת 9x13 אינץ ' או קו עם נייר שעווה משומן, לארוז את תערובת פירור לתוך החלק התחתון של המנה. מקררים את הקרום בעת ביצוע המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים 1/2 כוס חמאה, סוכר ממתקים, אבקת פודינג וליקר שמנת אירי לתוך קערה ערבוב, ומכה עם מיקסר חשמלי עד התערובת חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אבקת פודינגאבקת פודינג
ליקר קרםליקר קרם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
מורחים את המילוי על הקרום, ומקררים את המנה עד המילוי יש להגדיר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
ממיסים את שבבי השוקולד ו 2 כפות חמאה בחלק העליון של דוד כפול על מים חמים, ערבוב עד התערובת חלקה מעורבב היטב. מערבבים את הליקר הכתום, ומטפטף את המילוי על מילוי פודינג כדי לכסות לחלוטין. להחזיר את המנה למקרר, וצינה עד הציפוי התקשח, לפחות 1 שעה. כדי לחתוך, להפעיל סכין חדה מתחת למים חמים לחתוך את הסורגים עם הסכין המחומם, reheating הסכין לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד