B-52 ברים
B-52 ברים עשויים להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קוקוס, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), חמישה מרכיבים כפול שוקולד דובדבן פיסטוקים אנרגיה ברים {חקיין לארה ברים}, ו חמאת בוטנים קרמל עוגיות חמאה {ברים מיליונר} (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרום, להמיס 1 כוס חמאה בסיר כבד על אש נמוכה, לטאטא את הסוכר, קקאו, וביצים. מערבבים את ליקר הקפה, ומקציפים כל הזמן עד שהתערובת מתעבה, כ 2 דקות.
מערבבים את פירורי קרקר גרהם עם קוקוס ואגוזים בקערה, ומערבבים לתוך תערובת הקקאו. גריז צלחת מרובעת 9x13 אינץ ' או קו עם נייר שעווה משומן, לארוז את תערובת פירור לתוך החלק התחתון של המנה. מקררים את הקרום בעת ביצוע המילוי.
מניחים 1/2 כוס חמאה, סוכר ממתקים, אבקת פודינג וליקר שמנת אירי לתוך קערה ערבוב, ומכה עם מיקסר חשמלי עד התערובת חלקה וקרם.
מורחים את המילוי על הקרום, ומקררים את המנה עד המילוי יש להגדיר, לפחות 1 שעה.
ממיסים את שבבי השוקולד ו 2 כפות חמאה בחלק העליון של דוד כפול על מים חמים, ערבוב עד התערובת חלקה מעורבב היטב. מערבבים את הליקר הכתום, ומטפטף את המילוי על מילוי פודינג כדי לכסות לחלוטין. להחזיר את המנה למקרר, וצינה עד הציפוי התקשח, לפחות 1 שעה. כדי לחתוך, להפעיל סכין חדה מתחת למים חמים לחתוך את הסורגים עם הסכין המחומם, reheating הסכין לפי הצורך.