קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

B-52 ברים

B-52 ברים
B-52 ברים עשויים להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קוקוס, סוכר ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), חמישה מרכיבים כפול שוקולד דובדבן פיסטוקים אנרגיה ברים {חקיין לארה ברים}, ו חמאת בוטנים קרמל עוגיות חמאה {ברים מיליונר} (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרום, להמיס 1 כוס חמאה בסיר כבד על אש נמוכה, לטאטא את הסוכר, קקאו, וביצים. מערבבים את ליקר הקפה, ומקציפים כל הזמן עד שהתערובת מתעבה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר קפהליקר קפה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מערבבים את פירורי קרקר גרהם עם קוקוס ואגוזים בקערה, ומערבבים לתוך תערובת הקקאו. גריז צלחת מרובעת 9x13 אינץ ' או קו עם נייר שעווה משומן, לארוז את תערובת פירור לתוך החלק התחתון של המנה. מקררים את הקרום בעת ביצוע המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
נייר אורזנייר אורז
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מניחים 1/2 כוס חמאה, סוכר ממתקים, אבקת פודינג וליקר שמנת אירי לתוך קערה ערבוב, ומכה עם מיקסר חשמלי עד התערובת חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
אבקת פודינגאבקת פודינג
ליקר קרםליקר קרם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מורחים את המילוי על הקרום, ומקררים את המנה עד המילוי יש להגדיר, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
ממיסים את שבבי השוקולד ו 2 כפות חמאה בחלק העליון של דוד כפול על מים חמים, ערבוב עד התערובת חלקה מעורבב היטב. מערבבים את הליקר הכתום, ומטפטף את המילוי על מילוי פודינג כדי לכסות לחלוטין. להחזיר את המנה למקרר, וצינה עד הציפוי התקשח, לפחות 1 שעה. כדי לחתוך, להפעיל סכין חדה מתחת למים חמים לחתוך את הסורגים עם הסכין המחומם, reheating הסכין לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים