קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Babas Au Calvado עם טבעות תפוחים מזוגגות

Babas Au Calvado עם טבעות תפוחים מזוגגות
Babas Au Calvado עם טבעות תפוחים מזוגגות הוא צמחוני משקאות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, טבעות תפוחים מזוגגות וcrème fraîche, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טבעות סקווש מזוגגות, טבעות פירות מייפל מזוגגות, ו טבעות סקווש אצטרובלים מזוגגות Vanillan ו-Cardamom (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה שמונה 1/3 כוס טבעת תבניות. בקערה של מיקסר חשמלי הוכחה השמרים עם הסוכר בחלב במשך 5 דקות, או עד התערובת היא קצף. מערבבים ב 1/4 כוס הקמח, מערבבים את התערובת עד שהיא חלקה, ולתת את עליית הספוג, מכוסה, במקום חם במשך 20 דקות, או עד שהוא כפול בתפזורת. בקערה קטנה מקציפים יחד בקלילות את הביצה והמלח. לתערובת השמרים להוסיף את הקמח 1/2 כוס הנותרים 2 קבוצות לסירוגין עם תערובת הביצה, מכה היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את החמאה, חתיכה אחת בכל פעם, מכים היטב אחרי כל תוספת, ואת הקינמון ומכים את הבצק, משפשפים את הצד של הקערה, במשך 3 דקות. (הבצק יהיה רך מאוד.) לחלק את הבצק בין תבניות טבעת מוכן להגדיר במחבת ג ' לי רול, לתת לבבות לעלות, חשופה, במשך 15 דקות, או עד שהם רק אפילו עם צמרות התבניות, ואופים אפילו עם צמרות התבניות, ואופים אותם באמצע 375°f. תנור במשך 15 דקות, או עד שהם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להעביר את הבאבות בתבניות למדף להגדיר על מחבת אחרת רול ג ' לי ולתת להם להתקרר במשך 10 דקות, או עד שהם רק חמים.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
בסיר קטן לשלב את הסוכר והמים, להביא את התערובת לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ומבשלים את הסירופ במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בקלבדוס.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
בסיר קטן לשלב את הג ' לי, את קלבדוס, ואת הסוכר, להביא את התערובת לרתיחה, ומבשלים אותו, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הפעל סכין דק וחד סביב המרכז בצד של כל עובש ולהפוך את הבאבות על המדף. שמור 1/2 כוס הסירופ בכוס מדידה, כפית את הסירופ שנותר, מחומם כדי להתחמם, על הבבות, שימוש חוזר בסירופ שנוטף לתוך המחבת, עד שהוא נספג, ולתת את הבבות לעמוד במשך 15 דקות. הבאבות עשויות להיות מוכנות עד לנקודה זו 1 יום מראש, נשמר על המדף להגדיר על מחבת ג ' לי רול, ומכוסה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מברשת זיגוג, מחומם כדי להתחמם, בזהירות על הבאבות. בבאס עשוי להיות מזוגג 1 שעה מראש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
שמור 6 עד 8 טבעות תפוח קטנות. מסדרים את טבעות התפוח הנותרות באופן דקורטיבי בטבעות חופפות על כל אחד מ-6 עד 8 צלחות, העליונים עליהם עם הבאבות, ומקשטים כל באבא עם כפית של פראיה creème. מקפלים את הטבעות שמורות תפוח במחצית לגלגל את החצאים לתוך קונוסים כדי לדמות ניצני פרחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
מקשטים כל באבא עם טבעת תפוח "ניצן" ולטפטף קצת סירופ שמורות סביבו.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר