קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Babas Au Calvado עם טבעות תפוחים מזוגגות

Babas Au Calvado עם טבעות תפוחים מזוגגות
Babas Au Calvado עם טבעות תפוחים מזוגגות הוא צמחוני משקאות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, טבעות תפוחים מזוגגות וcrème fraîche, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טבעות סקווש מזוגגות, טבעות פירות מייפל מזוגגות, ו טבעות סקווש אצטרובלים מזוגגות Vanillan ו-Cardamom (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה שמונה 1/3 כוס טבעת תבניות. בקערה של מיקסר חשמלי הוכחה השמרים עם הסוכר בחלב במשך 5 דקות, או עד התערובת היא קצף. מערבבים ב 1/4 כוס הקמח, מערבבים את התערובת עד שהיא חלקה, ולתת את עליית הספוג, מכוסה, במקום חם במשך 20 דקות, או עד שהוא כפול בתפזורת. בקערה קטנה מקציפים יחד בקלילות את הביצה והמלח. לתערובת השמרים להוסיף את הקמח 1/2 כוס הנותרים 2 קבוצות לסירוגין עם תערובת הביצה, מכה היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את החמאה, חתיכה אחת בכל פעם, מכים היטב אחרי כל תוספת, ואת הקינמון ומכים את הבצק, משפשפים את הצד של הקערה, במשך 3 דקות. (הבצק יהיה רך מאוד.) לחלק את הבצק בין תבניות טבעת מוכן להגדיר במחבת ג ' לי רול, לתת לבבות לעלות, חשופה, במשך 15 דקות, או עד שהם רק אפילו עם צמרות התבניות, ואופים אפילו עם צמרות התבניות, ואופים אותם באמצע 375°f. תנור במשך 15 דקות, או עד שהם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להעביר את הבאבות בתבניות למדף להגדיר על מחבת אחרת רול ג ' לי ולתת להם להתקרר במשך 10 דקות, או עד שהם רק חמים.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
בסיר קטן לשלב את הסוכר והמים, להביא את התערובת לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ומבשלים את הסירופ במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בקלבדוס.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
בסיר קטן לשלב את הג ' לי, את קלבדוס, ואת הסוכר, להביא את התערובת לרתיחה, ומבשלים אותו, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הפעל סכין דק וחד סביב המרכז בצד של כל עובש ולהפוך את הבאבות על המדף. שמור 1/2 כוס הסירופ בכוס מדידה, כפית את הסירופ שנותר, מחומם כדי להתחמם, על הבבות, שימוש חוזר בסירופ שנוטף לתוך המחבת, עד שהוא נספג, ולתת את הבבות לעמוד במשך 15 דקות. הבאבות עשויות להיות מוכנות עד לנקודה זו 1 יום מראש, נשמר על המדף להגדיר על מחבת ג ' לי רול, ומכוסה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מברשת זיגוג, מחומם כדי להתחמם, בזהירות על הבאבות. בבאס עשוי להיות מזוגג 1 שעה מראש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
שמור 6 עד 8 טבעות תפוח קטנות. מסדרים את טבעות התפוח הנותרות באופן דקורטיבי בטבעות חופפות על כל אחד מ-6 עד 8 צלחות, העליונים עליהם עם הבאבות, ומקשטים כל באבא עם כפית של פראיה creème. מקפלים את הטבעות שמורות תפוח במחצית לגלגל את החצאים לתוך קונוסים כדי לדמות ניצני פרחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מקשטים כל באבא עם טבעת תפוח "ניצן" ולטפטף קצת סירופ שמורות סביבו.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר