Baccalan alla Venetan is a pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 81 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. אם יש לך מלח ופלפל, פולנטה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: קוד, סגנון רומי: בקלן אלה רומנה, בקלה מלח עם עגבניות וצלפים (Baccalà alla Vesuviana), ו Baccalà alla napoletana (דג בקלה מטוגן בסגנון נפוליטני).
הוראות
1
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', חום 2 כפות מעל חום בינוני גבוה עד חם, אבל לא מעשן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל ואת האנשובי ומבשלים עד האנשובי מתפרקים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
להוסיף 1 שום פרוס דק ולהמשיך לבשל עד אנשובי יש מומס לחלוטין, על יותר 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
בינתיים, הסירו את העור מדגי הבקלה המשוחזרים, וחתכו את הבשר לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
5
חותכים את שתי חתיכות של דגים קרוס-לחלופין לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
6
מניחים את הקמח ו 2 כפות של Parmigiano לתוך קערות רדודות נפרדות. לדלות חתיכת דגים בקמח, אז הגבינה ולהניח בצד. חזור עם חתיכות הדגים שנותרו. במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה.
מוסיפים את חתיכות הדגים ואת שאר 10 שיני שום פרוסות דק. מבשלים את הדג עד הזהב, ואז להעיף.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ממתק תמנון בריט
8
מוסיפים את תערובת אנשובי הבצל ואת החלב ומביאים לרתיחה. פתית את הדג עם מזלג כדי לראות אם הוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריט
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
מוסיפים 1/2 כוס גבינה מגוררת טפטוף של שמן זית כתית. מחלקים את הפולנטה החמה באופן שווה בין 4 קערות מחוממות. כפית את הבקלה החמה ורוטב על הפולנטה ומגישים מיד.
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.