קושימומחה
מוכן ב1 ש, 21 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Bartlett Delight

Bartlett Delight
Bartlett Delight הוא תענוג צמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, קצפת, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו-21 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו דלעת סקווש-מרק אגס ברטלט, אגס ברטלט וסלט שעועית ירוקה, ו Bartlett Pear Crisp with Cinnamon Tortilla Chip and Vanillan Ice Cream (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 5 מרכיבים. לזרוק יחד אגסים, מיץ לימון, ווניל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים תערובת סוכר, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
רול 1 piecrust ללחוץ על קווי קיפול.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
מניחים piecrust על גיליון אפייה מרופדת רדיד אלומיניום nonstick. תערובת אגס כפית במרכז מאפה, משאיר גבול 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
שלב 1/3 כוס קמח, 1/4 כוס סוכר חום, ו 1/4 כפית קינמון בקערה בינונית; לחתוך חמאה עם בלנדר מאפה או מזלג עד התערובת מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מפזרים מעל תערובת אגס. הרם קצוות מאפה, ולמשוך מעל תערובת אגס, קצוות fluting. הקש קצוות בעדינות כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
7
רול שנותר piecrust ללחוץ על קווי קיפול; לגזור עלים עם 2 1/2 אינץ עלה בצורת חותך. מסדרים עלים על תערובת אגס; מברשת עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
אופים ב 425 במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 350; אופים 35 יותר דקות או עד זהב תוסס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.
10
מגישים עם קצפת ממותקת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
11
טיפ: אם אין לך חותכי בצורת עלה, כל חותכי בצורת יעבוד. משטח הפירוק שלך יחליק במהלך האפייה, כדי לוודא שהוא מצויד היטב מעל תערובת האגס שלך לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ