Bartlett Delight
Bartlett Delight הוא תענוג צמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 487 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, קצפת, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו-21 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו דלעת סקווש-מרק אגס ברטלט, אגס ברטלט וסלט שעועית ירוקה, ו Bartlett Pear Crisp with Cinnamon Tortilla Chip and Vanillan Ice Cream (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים. לזרוק יחד אגסים, מיץ לימון, ווניל בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת סוכר, משליכים למעיל.
רול 1 piecrust ללחוץ על קווי קיפול.
מניחים piecrust על גיליון אפייה מרופדת רדיד אלומיניום nonstick. תערובת אגס כפית במרכז מאפה, משאיר גבול 3 אינץ'.
שלב 1/3 כוס קמח, 1/4 כוס סוכר חום, ו 1/4 כפית קינמון בקערה בינונית; לחתוך חמאה עם בלנדר מאפה או מזלג עד התערובת מתפוררת.
מפזרים מעל תערובת אגס. הרם קצוות מאפה, ולמשוך מעל תערובת אגס, קצוות fluting. הקש קצוות בעדינות כדי לאבטח.
רול שנותר piecrust ללחוץ על קווי קיפול; לגזור עלים עם 2 1/2 אינץ עלה בצורת חותך. מסדרים עלים על תערובת אגס; מברשת עם ביצה לבן.
אופים ב 425 במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 350; אופים 35 יותר דקות או עד זהב תוסס.
בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.
טיפ: אם אין לך חותכי בצורת עלה, כל חותכי בצורת יעבוד. משטח הפירוק שלך יחליק במהלך האפייה, כדי לוודא שהוא מצויד היטב מעל תערובת האגס שלך לפני האפייה.