Batido מנדרינה אננס
המתכון אננס מנדרינה Batido מוכן בערך 25 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו רום, מיץ ליים, מיץ מנדרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת מנדרינה-איבודי אננס מקורמלים, עוגת מנדרינה: איבודי אננס מקורמלים, ו רוטב חמוציות עם מיץ תפוזים, מנדרינה ואננס.
הוראות
עבודה ב 3 קבוצות, אננס פירה, בננה, ומיצים בבלנדר עד חלקה מאוד.
העברה כפי puréed לכד גדול. (אם אננס הוא סיבי במיוחד, לשפוך דרך מסננת רשת בינונית, לחיצה קשה על ולאחר מכן השלכת מוצקים. מערבבים ברום. צ ' יל, מכוסה, עד קר, על 1 שעה. מערבבים שוב (או תערובת עבור מרקם קצף) רק לפני ההגשה.
Batido יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.