קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

BBQ פריקים צלעות חזיר מזוגגות תמרינד

BBQ פריקים צלעות חזיר מזוגגות תמרינד
ברביקיו פריקים צלעות חזיר מזוגגות תמרינד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם ציר בקר, מלח כשר ופלפל סדוק, צלעות חזיר במרכז, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב הרום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי רום כקינוח. נסו דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, צלעות חזיר מזוגגות, ו צלעות חזיר מזוגגות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את שמן הירקות במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבצל, השום, הקורנית ומבשלים עד שהבצל והשום מתחילים להשחים, 7 עד 10 דקות. Deglaze המחבת עם רום ומבשל במשך 4 עד 5 דקות כדי להתאדות את האלכוהול. מערבבים את הדבש ואת עיסת תמרינדי ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדיעיסת תמרינדי
דבש הדריםדבש הדרים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את מלאי הבשר וממשיכים לבשל עד שהנוזל מצטמצם בחצי. מתח דרך מסננת. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
כדי להמליח את צלעות החזיר: בתוך סיר גדול, להביא להרתיח את המים, סוכר, מלח, שיני, nutmegs. מערבבים מדי פעם ומבשלים עד שהסוכר והמלח מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הסר את המלח מהחום והוסף את צלעות החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
בואו להתקרר במשך 30 דקות, ואז לכסות ולקרר במשך 24 שעות.
7
הכן גריל חם לבישול ישיר, עם אזור מגניב לצד אחד.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
הסר את צלעות החזיר מן המלח, לשטוף עם מים קרים, יבש לטפוח. מתבלים לטעמך במלח, פלפל שחור סדוק, שום מגורען, ותימין מיובש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
טימין מיובשטימין מיובש
צלעות חזירצלעות חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
השתמשו במלקחיים ארוכים ומגבת נייר טבולה בשמן צמחי כדי לשמן קלות את הסורג, ואז הניחו את צלעות החזיר מעל האש, כ-6 אינץ ' מעל הגחלים הזוהרות. לבשל במשך כ 2 דקות בכל צד. הזז את הצלעות לאזור מגניב, לכסות את הגריל, ומבשלים 5 דקות. הפעל, לכסות את הגריל, וגריל עד רק מבושל דרך, על 5 דקות יותר. הבשר צריך לרשום 63° על מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
צלעות חזירצלעות חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
מעבירים למגש הגשה ומאפשרים לצלעות לנוח במשך 10 דקות. בעוד הבשר נח, לחמם את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
11
מגישים את צלעות החזיר שלמות או פרוסות בזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
הערה: אתה יכול גם לעשות אלה בתנור. ראשית, לצרוב את הצלעות בשמן חם מאוד במחבת רדודה במשך כ 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מניחים בתנור 177° שחומם מראש ואופים במשך 25 עד 30 דקות או עד שהם רושמים 145ºF על מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
תן להם לנוח 10 דקות לפני ההגשה.
15
Reprinted with permission from America ' s Best BBQ, Homestyle by Ardie A. Davis And Chef Paul Kirk, © 2013 Andrews McMeel Publishing

מרכיבים

7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר8ריבס, קצוץ טרי או קפואטימין מיובש, לתיבולטימין מיובש, לתיבול1sprigחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)3ציפורןצרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך8ריבס, קצוץ טרי או קפואשום מגורען, לתיבולשום מגורען, לתיבול2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוקמלח כשר ופלפל שחור סדוק8צלעות חזיר במרכז לחתוך, על 21/2 אינץ ' עבהצלעות חזיר במרכז לחתוך, על 21/2 אינץ ' עבה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקrum (añejo)rum (añejo)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(צינור גדול)(צינור גדול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעיסת תמרינדיעיסת תמרינדי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות4בצל צהוב בינוני, קצוץפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1( חצילים)בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

צלעות חזיר בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר, וריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו