קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

Bibimbap עם בייקון וקימצ'י

Bibimbap עם בייקון וקימצ'י
Bibimbap עם בייקון וקימצ'י עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, ממרח פלפל קוריאני, אורז חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 58 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קמחי ספגטי עם בייקון, קימצ'י פיצה עם בייקון, ו קימצ'י-עוף צלוי עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק אורז חום במסננת רשת ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מעבירים לסיר אורז ומכסים עם 1 1/2 כוסות מים וקורט של מלח. תדליק את סיר האורז. בדרך כלל לוקח בין 30 ל-45 דקות לבשל. אם האורז לא נעשה, להוסיף עוד 1/2 כוס מים ומבשלים עד במכרז. מוך עם מזלג כאשר נעשה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
3
בינתיים, בקערה בינונית מערבבים יחד להדביק פלפל אדום, סוכר, שמן שומשום, ושלוש כפות מים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים בייקון למחבת יצוקה 12 אינץ ' או לא מקל ומבשלים על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך ושומן שניתנו, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר חתיכות עם כף מחורץ ולהעביר מגבות נייר, משאיר מאחור את השומן במחבת. השתמש בכפית כדי להסיר בזהירות את כל אבל כף אחת של השומן, שמירה על תוספת בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
עם חום עדיין על בינוני, להוסיף פתיתי שום ופלפל אדום. מבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים פטריות, מערבבים היטב, ומתפרשים לשכבה אחת. מבשלים את הפטריות, ערבוב מדי פעם, עד רך משחימים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
8
הסר פטריות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
להוסיף כף שומן בייקון שמורות למחבת ולהוסיף נבטי שעועית. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להסיר ולהניח בצד.
11
הוסף כף שומן בייקון שמורות (או שמן צמחי אם אתה מתוך שומן) למחבת ולהוסיף את התרד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מפזרים מלח, ולזרוק תרד בשומן עם זוג מלקחיים. מבשלים עד תרד נבול, אבל עדיין יש כמה גוף, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
מפזרים כפית של זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
14
להסיר ולהניח בצד.
15
כאשר אורז חום נעשה, לחלק בין ארבע קערות גדולות. סביב הקצוות של החלק הפנימי של הקערה, להתחיל להוסיף את התוספות על בכל סדר שאתה רוצה. הרשימה הסופית כוללת פטריות, נבטי שעועית, תרד, קמחי, גזר, כרוב אדום, נורי.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קמחיקמחי
נוריםנורים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
טפטוף על חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
17
לבסוף, להוסיף שתי כפות של שומן בייקון (או שמן צמחי אם אתה בחוץ) למחבת להגדיר מעל חום בינוני. סדק בביצים ומבשלים עד שהלבנים נקבעים, אבל החלמון עדיין נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מעבירים ביצה מבושלת למרכז כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
19
מקשטים עם בצל ירוק וזרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
20
מגישים עם רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק