Bibimbap עם בייקון וקימצ'י עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, ממרח פלפל קוריאני, אורז חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 58 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קמחי ספגטי עם בייקון, קימצ'י פיצה עם בייקון, ו קימצ'י-עוף צלוי עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק אורז חום במסננת רשת ולשטוף מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח תיבול של Lawry
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מעבירים לסיר אורז ומכסים עם 1 1/2 כוסות מים וקורט של מלח. תדליק את סיר האורז. בדרך כלל לוקח בין 30 ל-45 דקות לבשל. אם האורז לא נעשה, להוסיף עוד 1/2 כוס מים ומבשלים עד במכרז. מוך עם מזלג כאשר נעשה.
מוסיפים בייקון למחבת יצוקה 12 אינץ ' או לא מקל ומבשלים על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך ושומן שניתנו, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר חתיכות עם כף מחורץ ולהעביר מגבות נייר, משאיר מאחור את השומן במחבת. השתמש בכפית כדי להסיר בזהירות את כל אבל כף אחת של השומן, שמירה על תוספת בקערה קטנה.
עם חום עדיין על בינוני, להוסיף פתיתי שום ופלפל אדום. מבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים פטריות, מערבבים היטב, ומתפרשים לשכבה אחת. מבשלים את הפטריות, ערבוב מדי פעם, עד רך משחימים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
הסר פטריות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
9
להוסיף כף שומן בייקון שמורות למחבת ולהוסיף נבטי שעועית. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
להסיר ולהניח בצד.
11
הוסף כף שומן בייקון שמורות (או שמן צמחי אם אתה מתוך שומן) למחבת ולהוסיף את התרד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מפזרים מלח, ולזרוק תרד בשומן עם זוג מלקחיים. מבשלים עד תרד נבול, אבל עדיין יש כמה גוף, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
13
מפזרים כפית של זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
14
להסיר ולהניח בצד.
15
כאשר אורז חום נעשה, לחלק בין ארבע קערות גדולות. סביב הקצוות של החלק הפנימי של הקערה, להתחיל להוסיף את התוספות על בכל סדר שאתה רוצה. הרשימה הסופית כוללת פטריות, נבטי שעועית, תרד, קמחי, גזר, כרוב אדום, נורי.
לבסוף, להוסיף שתי כפות של שומן בייקון (או שמן צמחי אם אתה בחוץ) למחבת להגדיר מעל חום בינוני. סדק בביצים ומבשלים עד שהלבנים נקבעים, אבל החלמון עדיין נוזל.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.