Bierocks (איבודי בשר גרמני) יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 1 שעה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך לחם לחם בצק, רוטב ווסטרשייר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כזה אדיר. נסו Bierocks גרמנית, קראוט Bierocks-בורגר כרוב גרמני, ו מאכלי בשר מסודרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקר מטגן, בצל ושום, מלח ופלפל לימון במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני, עד בשר משחימים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימון
שום
בצל
בקר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים כרוב, רוטב ווסטרשייר וזרעי קימל. מבשלים עד כרוב הוא צולע; לנקז נוזלים מתערובת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
זרעי קימל
כרוב
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
על לוח מקומח קל, מגלגלים כל כיכר בצק למעגל 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
5
חותכים כל מעגל לתוך 6 טריזים. כפית כרוב / בשר מילוי על מרכז כל חתיכת בצק, חלוקת שווה. משוך שלוש נקודות של כל טריז עד למרכז וצביטה לאטום.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
בצק
בקר
6
מניחים את הבירוק על גיליון עוגיות משומן קלות. אם תרצה, מברשת בצק עם חמאה מומסת או ביצה לשטוף (1 ביצה לבן עם 2 כפות מים).
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
חמאה
עוגיות
בצק
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד חום זהוב.