Bietole al Forno: סלק קלוי עם אספרגוס
Bietole אל Forno: סלק קלוי עם אספרגוס דורש כ 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם אספרגוס ג'מבו ספירס, מלח כשר, parmigiano-רג' יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ריגטוני אל פורנו (ריגטוני אפוי) עם אספרגוס קלוי וכן הלאה, ארנב קלוי איטלקי (Coniglio al Forno), ו פאטה אל פורנו (תפוחי אדמה קלויים בתנור איטלקי).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F
מורחים את המלח הכשר על סדין עוגיות גדול מספיק כדי להחזיק את הסלק ומניחים את הסלק הלא מרופד על המלח.
מניחים בתנור ומבשלים 45 דקות. בינתיים, לחתוך את הסנטימטר התחתון וודי של האספרגוס לקלף את שלושת הסנטימטרים האחרונים של גבעול ולהניח בצד. כאשר 45 דקות עברו לפתוח את דלת התנור בזהירות להניח את האספרגוס סביב הסלק על גבי המלח. לחזור לתנור ולבשל 15 דקות יותר.
הסר מהתנור ולהסיר את האספרגוס למגש.
טפטוף עם 2 כפות שמן זית ומפזרים קצת מלח במחבת הצלייה. אפשר לסלק להתקרר 5 דקות ולאחר מכן לקלף אותם.
חותכים את הסלק הקלוף לקוביות 1/4 אינץ ' ומניחים בקערת מטבח. לבשו את הסלק בחומץ ובשמן שנותר ועשו אותו במלח ופלפל.
מוסיפים את הפריזי לקערת הסלק וזורקים כדי לערבב היטב. מסדרים את תערובת סלק ופריזי על האספרגוס, לגלח רסיסי Parmigiano מעל ומגישים.