קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

BLT עוף על פוקצ'ה בצל אדום

BLT עוף על פוקצ'ה בצל אדום
עוף BLT על בצל אדום Focaccian הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם עגבניות, בזיליקום, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, פוקצ'ה בצל, ו פוקצ'ה בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין פוקאצ ' ה, להפשיר בצק במקרר 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick קטנה על חום בינוני; מוסיפים בצל. לטגן 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים אורגנו; להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
שלב קמח תירס 2 כפות קמח; מפזרים תערובת קמח תירס על משטח עבודה נקי. להפוך את הבצק על משטח מצופה. ללוש 2 כפות תערובת בצל ותערובת קמח תירס במשך 6 דקות (לישה קשה יש צורך לרכך את האלסטי בבצק קפוא); לכסות במגבת נקייה ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
רול בצק לתוך מלבן 9 x 13 אינץ'; להשתמש בקמח שנותר לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק משטח העבודה. מעיל התחתון של 9 x 13 אינץ תבנית אפייה עם 1/2 כפית שמן; מקום בצק במחבת, מתיחה הצדדים כדי לכסות את התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מפזרים 1 כפית שמן שנותר, תערובת בצל נותרת, ומלח באופן שווה על הבצק. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85, 1 שעה, או עד הוכפל בגודל).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד החלק התחתון של הלחם נשמע חלול כאשר טפח. מגניב על מדף לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
חותכים focaccia בחצי אורך; לחתוך כל חצי לשלושה חלקים שווים (אתה צריך 6 חתיכות).
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
9
חותכים כל חתיכה במחצית אופקית.
10
כדי להכין עוף, לשלב בזיליקום, מלח ופלפל; מפזרים באופן שווה על פני עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה; מוסיפים עוף. מבשלים 4 עד 6 דקות לכל צד או עד מבושל היטב; מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
חותכים עוף לרצועות אלכסוניות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
13
כדי להכין מיונז, לשלב פלפלים קלויים הבא 4 מרכיבים (דרך שום) בבלנדר; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
14
כדי להכין כריך, להפיץ 1 כף מיונז על המחצית התחתונה של כל פיסת פוקצ ' ה. מחלקים עלי חסה, פרוסות עגבניות, עוף ובייקון באופן שווה בין תחתית כריך. מכסים במחצית העליונה של פוקצ ' ה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פוקצ ' הפוקצ ' ה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת

מרכיבים

12פרוסות בייקון, פריד פריך חצוי לאורךפרוסות בייקון, פריד פריך חצוי לאורך1אוראו ממולאים כפוליםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצק קפוא-לחם לבןבצק קפוא-לחם לבן1חתיכות טופי הית' ברצ'ילי אסייתי-רוטב שוםצ'ילי אסייתי-רוטב שום12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, מחולקקמח לכל מטרה, מחולק1שן שום, קצוץשן שום, קצוץ0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיונז אורמיונז אור1חתיכות טופי הית' ברבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר4חתיכות טופי הית' ברשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק1חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום פרוס דקבצל אדום פרוס דק198חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פלפלים אדומים קלויים, מנוקזים וניגבו עם מגבת ניירפלפלים אדומים קלויים, מנוקזים וניגבו עם מגבת נייר6עלי חסהעלי חסה0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמותחצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות בשלות גדולות, פרוסות דק (עלעגבניות בשלות גדולות, פרוסות דק (על22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.