BLT עוף על פוקצ'ה בצל אדום
עוף BLT על בצל אדום Focaccian הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 605 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם עגבניות, בזיליקום, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, פוקצ'ה בצל, ו פוקצ'ה בצל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פוקאצ ' ה, להפשיר בצק במקרר 12 שעות.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick קטנה על חום בינוני; מוסיפים בצל. לטגן 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים אורגנו; להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
שלב קמח תירס 2 כפות קמח; מפזרים תערובת קמח תירס על משטח עבודה נקי. להפוך את הבצק על משטח מצופה. ללוש 2 כפות תערובת בצל ותערובת קמח תירס במשך 6 דקות (לישה קשה יש צורך לרכך את האלסטי בבצק קפוא); לכסות במגבת נקייה ולתת לנוח 5 דקות.
רול בצק לתוך מלבן 9 x 13 אינץ'; להשתמש בקמח שנותר לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק משטח העבודה. מעיל התחתון של 9 x 13 אינץ תבנית אפייה עם 1/2 כפית שמן; מקום בצק במחבת, מתיחה הצדדים כדי לכסות את התחתונה.
מפזרים 1 כפית שמן שנותר, תערובת בצל נותרת, ומלח באופן שווה על הבצק. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85, 1 שעה, או עד הוכפל בגודל).
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד החלק התחתון של הלחם נשמע חלול כאשר טפח. מגניב על מדף לטמפרטורת החדר.
חותכים focaccia בחצי אורך; לחתוך כל חצי לשלושה חלקים שווים (אתה צריך 6 חתיכות).
חותכים כל חתיכה במחצית אופקית.
כדי להכין עוף, לשלב בזיליקום, מלח ופלפל; מפזרים באופן שווה על פני עוף.
מחממים 1/2 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה; מוסיפים עוף. מבשלים 4 עד 6 דקות לכל צד או עד מבושל היטב; מגניב לחלוטין.
חותכים עוף לרצועות אלכסוניות דקות.
כדי להכין מיונז, לשלב פלפלים קלויים הבא 4 מרכיבים (דרך שום) בבלנדר; להתמזג עד חלקה.
כדי להכין כריך, להפיץ 1 כף מיונז על המחצית התחתונה של כל פיסת פוקצ ' ה. מחלקים עלי חסה, פרוסות עגבניות, עוף ובייקון באופן שווה בין תחתית כריך. מכסים במחצית העליונה של פוקצ ' ה.