Bobotie (קציץ בשר דרום אפריקאי)
בוטי (באנגלית: Bobotie) הוא קציץ בשר דרום אפריקאי. ללא גלוטן ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם מלח, שיבולת שועל מיושנת, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת קארי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כקינוח. , שהוא מוצק. נסו פודינג דרום אפריקאי, South African Sambal, ו מרק חמאה דרום אפריקני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה גדולה.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל בחמאה מומסת עד להשחמה, 5 עד 7 דקות.
שלב 2 ביצים, 1 כוס חלב, שיבולת שועל, צימוקים, שקדים, חומץ, אבקת קארי, סוכר, מלח, כורכום, ופלפל שחור בקערה גדולה.
מוסיפים בצל ובשר בקר טחון; מערבבים היטב.
מורחים את הבשר באופן שווה לתוך צלחת אפייה מוכנה; למעלה עם עלי דפנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר מהתנור ולנקז עודף שומן מן הבשר.
מקציפים 1 ביצה 1/4 כוס חלב יחד בקערה; לשפוך על תערובת הבשר.
המשך אפייה בתנור עד העליון מתחיל חום, כ -30 דקות יותר.
יין מומלץ: Pinotage, Chenin Blanc, ריזלינג
אפריקה בתפריט? נסה זיווג עם Pinotage, Chenin Blanc, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. היינות של משפחת האדם עם פינוטאג ' של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![יינות משפחת MAN Pinotage]()
יינות משפחת MAN Pinotage
תערובת של 86% פינו, 12% שיראז ו -2% Viognier.מלא עם טעמים אדומים ברי מלא, נגיעות של קינמון ותבלינים אגוז מוסקט, טאנינים רכים, יין זה צריך להתאים היטב עם רוב הבשר האדום או עופות. טעמים פירות מתוקים של Pinotage להפוך אותו התאמה אידיאלית עבור קארי מתובל. סגנון מודרני של פינו. מגישים בטמפרטורת חדר מגניב.