קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

Bollito Misto עם סלסה ורדה

Bollito Misto עם סלסה ורדה
המתכון Bollito Misto עם סלסה ורדה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 186 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 1165 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . אם יש לכם אנשובי מלוחים, cornichons, capon, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו Bollito Misto, Bollito Misto, ו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים את לשון העגל ומים חמים ומרתיחים 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
ניקוז, מגניב לקלף את העור החיצוני ואת הממברנה. בסיר מרק גדול, מניחים 3 ליטרים מים, חומץ, גזר, סלרי, בצל ועגל שוק מעל חום גבוה ומביאים לרתיחה. מכסים ומרתיחים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק עגלשוק עגל
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים חזה בקר, לחיי בשר ונקניקיות ומרתיחים, מכוסים, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיפים את החזה capon ואת טורקיה ומרתיחים חשופים, 45 דקות. החלף מים מתפזרים בכל צעד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
הסר כל חתיכת בשר ולסדר על מגש.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
כדי להפוך את סלסה ורדה: פטרוזיליה מקום, אנשובי, צלפים, ביצה קשה, cornichons, חומץ יין לבן, מלח ופלפל במעבד מזון להתמזג עד חלקה, על דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
GherkinsGherkins
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
לגלף בשר ולהגיש עם סלסה ורדה.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות טיודור באלו כרם פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 68 דולר.
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
יינות טיודור יינות באלו כרם פינו נואר
2007 היה אמור להיות הבציר הגדול ביותר היינו רואים בחיינו בקליפורניה. פינו נואר המסוים הזה מעמק אנדרסון הוא מכרם באלו הנמצא ממש מול יקב עין הזהב והכרם. הכרם הוא אחד מאתרי הפינו נואר הנדירים המתעקשים לייצר יינות מאסיביים. הפרי והמבנה הם ענקיים. יין זה יהיה גיל יפה במשך 20 שנים נוספות. ליהנות עכשיו או לקנות מקרה לשתות בעשור או שניים הבאים.