Bon Bon גלידה
אם 14 סנט למנה נופל בתקציב שלך, גלידה Bon Bons יכול להיות מרהיב חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 48 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. אם יש לך עוגיות שוקולד צ'יפס, סירופ תירס, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Bon Bon גלידה, עוגיות וגלידה Bon Bons, ו Bon גלידה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לרסק שישה עוגיות בצלחת רדודה; להפריש. לגרוף גלידה לשישה כדורים. לחץ על דובדבן אחד למרכז של כל כדור; מיד להתגלגל פירורי עוגיות עד מצופה באופן שווה על כל הצדדים.
מניחים על נייר שעווה מכוסה נייר אפייה. להקפיא 1 שעה או עד המשרד.
מניחים שוקולד, קיצור וסירופ תירס בראש דוד כפול.
מניחים מעל מים חמים (לא רותחים). (החלק התחתון של המחבת העליון לא צריך לגעת במים רותחים.) לבשל עד שוקולד נמס ותערובת מעורבב היטב, ערבוב לעתים קרובות.
למעלה כל שש עוגיות שנותרו עם כדור גלידה אחד, הבטחת גלידה לכל עוגייה עם 1 כפית. של השוקולד המומס.
טפטוף שנותר שוקולד נמס באופן שווה על כדורי גלידה; העליון עם פצפוצים. להקפיא לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "