Branzino בגריל עם ויניגרט רוזמרין
Branzino בגריל עם ויניגרט רוזמרין הוא מנה עיקרית המגישה 2. מנה אחת מכילה 989 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם branzino, חרדל דיז'ון, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זה מושלם עבור יום העצמאות. 240 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו Branzino בגריל עם ירקות, Branzino גריל ממולא לימון, ו Branzino גריל ממולא לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הבצל טחון, חרדל, מלח, חומץ, שום ורוזמרין לתוך בלנדר ודופק אותו במשך כ -30 שניות. השתמש מרית לגרד את הצדדים של בלנדר ו purée אותו שוב במשך 10-20 שניות. לגרד את הצדדים למטה שוב.
הפעל את הבלנדר על נמוך ולקחת את המכסה נשלף את המכסה. החזק את ידך מעל החור, כפי שהוא עלול לירוק קצת.
יוצקים את שמן הזית לאט ולשים את הכובע על גב.
כבה את הבלנדר וגרד את הצדדים למטה עוד פעם אחת. הפעל את הבלנדר בחזרה על נמוך, ולאחר מכן גבוה במשך 60 שניות.
הכן את הדג: לשטוף את הדגים מתחת למים קרים. עכשיו לוודא הזימים שלה קשקשים מוסרים כל; מוכר הדגים שלך הוא לא תמיד כל כך חרוץ על משימה זו, ואף אחד לא רוצה בקנה מידה על הצלחת שלו. זימים יכולים להקנות טעם מריר לדגים, ולכן הם צריכים ללכת, מדי.
לעשות חתכים על הצדדים של הדגים: להשתמש בסכין חדה מאוד ולעשות כמה חתכים על הצדדים של הדגים, אולי כל סנטימטר או משהו כזה. בצע את החתכים בזווית לצד הדג, וחתוך עד שתרגיש את עמוד השדרה. אל תנתק את עמוד השדרה, עם זאת. החתכים האלה יעזרו לדגים לבשל מהר יותר. מורחים שמן זית על כל הדגים ומניחים אותו בצד.
הכינו את הגריל לחום גבוה וישיר. לגרד את הסורגים היטב ולסגור את המכסה. מלח את הדגים היטב. עכשיו קחו מגבת נייר, מלקחיים, ושמן צמחי זול. תביא את כל זה לגריל.
מקפלים את מגבת הנייר על פני כמה פעמים, להרטיב אותו עם שמן צמחי, ולהחזיק אותו עם מלקחיים כדי לנגב את הסורגים גריל.
הנח את הדג על הגריל וסגור את המכסה.
תן לזה לבשל במשך 5 דקות בלי לגעת בו.
פתח את המכסה, באמצעות מלקחיים, בעדינות לראות אם אתה יכול להרים את הדג מן הסורגים בצורה נקייה. לא ממש לעשות את זה, אבל לבדוק כתמים דביקים. אם יש לך כמה, לקבל מרית מתכת. השתמש במרית כדי להוציא את הדגים מהכתמים הדביקים.
בעזרת מלקחיים ביד אחת, והמרית ביד אחרת, הופכים בעדינות את הדג. אם זה נדבק, לא ביג דיל. זה קורה לפעמים.
סיים לצלות את הדג: ברגע שהדג כבר התהפך, תן לו לבשל עוד 3-5 דקות. שוב, לבדוק כתמים דביקים עם מלקחיים ומרית. להוציא אותם בעדינות בעדינות בעדינות להרים את הדג על צלחת.
אם הדג ארוך מדי או נראה שהוא עלול להישבר לשניים, השתמש בשתי מריות מתכת במקום במרית המרית והמרית.
טפטף את הויניגרט על הדג והגיש מיד. הולך טוב עם לחם פריך וכוס בירה פילזנר או יין לבן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר הם הבחירה העליונה שלי עבור Seabass האירופי. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.