Bucatini all ' Amatriciana
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. לכו לחנות, קחו פלפל, שמן זית, פתיתי פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' amatriciana, ו Bucatini All ' Amatriciana (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומלח את המים.
מחממים חום גבוה ועמוק מעל בינוני.
תוסיף שמן ופנצ ' טה. מבשלים pancetta 2 או 3 דקות ואז מוסיפים בצל ושום פתיתי פלפל אדום כתוש. מבשלים 7 או 8 דקות יותר, עד בצל שקוף.
מוסיפים עגבניות ופטרוזיליה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. רוטב רתיחה על אש נמוכה עד מוכן לשרת.
לבשל פסטה bucatini אל דנטה או, עם ביס אליו.
מסננים פסטה היטב. אין לשטוף. פסטה עמילתית מכילה יותר רוטב. לזרוק פסטה חמה עם רוטב ולהגיש. להעביר גבינה מגוררת ליד השולחן.