Bucatini עם נקניק ואפונה
אם יש לכם מלח, שאלוט, בוקטיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: Bucatini con Salsicce (Bucatini עם נקניק), Bucatini עם אפונה ירוקה ו Pancetta, ו מרינרה Bucatini עם נקניק.
הוראות
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור את הבשר לחתיכות קטנות עם כף עץ, עד השחמה קלה, על 8 דקות.
מוסיפים את השום הטחון ואת שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
מכסים חלקית את הסיר ומבשלים את רוטב העגבניות על אש נמוכה במשך 30 דקות. מערבבים את השמנת והאפונה ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות יותר. מתבלים במלח.
בינתיים, לבשל את הפסטה במים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים ומחזירים את הפסטה לסיר.
מוסיפים את רוטב העגבניות וכוס 1/4 של גבינת פרמזן-רג ' יאנו מגוררת וזורקים על אש נמוכה במשך 2 דקות, עד שהפסטה סופגת חלק מהרוטב.
מעבירים את הפסטה לקערות, למעלה עם כוס 1/4 הנותרים של גבינה מגוררת ואת בזיליקום מגורר ומגישים.