קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

Bucatini עם נקניק ואפונה

Bucatini עם נקניק ואפונה
אם יש לכם מלח, שאלוט, בוקטיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: Bucatini con Salsicce (Bucatini עם נקניק), Bucatini עם אפונה ירוקה ו Pancetta, ו מרינרה Bucatini עם נקניק.

הוראות

1
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הנקניק ומבשלים על חום גבוה בינוני, לשבור את הבשר לחתיכות קטנות עם כף עץ, עד השחמה קלה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום הטחון ואת שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
5
מכסים חלקית את הסיר ומבשלים את רוטב העגבניות על אש נמוכה במשך 30 דקות. מערבבים את השמנת והאפונה ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות יותר. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, לבשל את הפסטה במים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
7
מסננים ומחזירים את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את רוטב העגבניות וכוס 1/4 של גבינת פרמזן-רג ' יאנו מגוררת וזורקים על אש נמוכה במשך 2 דקות, עד שהפסטה סופגת חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים את הפסטה לקערות, למעלה עם כוס 1/4 הנותרים של גבינה מגוררת ואת בזיליקום מגורר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך