קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

Bucatini עם רוטב בייקון וכדורי בשר

Bucatini עם רוטב בייקון וכדורי בשר
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו אחוזי בשר טחון, מלח ופלפל, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. נסו Bucatini עם רוטב בייקון וכדורי בשר, Bucatini עם רוטב סקייט: Bucatini alla Razza, ו Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הבייקון לחתיכות. באמצעות מחבת גדולה או מחבת שיש לה כיסוי, מבשלים מעל חום בינוני עד כמעט פריך. אל תרוקן את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצלים למחבת. כאשר הבצלים מבושלים כמעט ומתחילים להיות שקופים, מוסיפים את השום והמלח והפלפל לפי הטעם. מבשלים 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים עגבניות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, לכסות ומבשלים על נמוך במשך כשעה עד שעה וחצי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
עבור כדורי הבשר: מחממים את התנור ל 425 מעלות F. משמנים תבנית אפייה. בקערה גדולה, לשלב את הבשר, פירורי לחם, Parmigiano-רג ' יאנו, פטרוזיליה, שום, ביצים וקצת מלח ופלפל. טופס לתוך 1-עד 1 1/2 אינץ ' קציצות ומניחים על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
4
אופים במשך 5 דקות. ואז להפוך את התנור עד 350 מעלות F ואופים במשך 10 דקות נוספות. הקפד להפוך כל כמה דקות לחום מכל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
5
מבשלים את bucatini על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיניבוקטיני
6
מגישים את רוטב הבייקון על הפסטה עם כדורי הבשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מקשטים עם פרמזן מגורר טרי-רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano