Bucatini עם רוטב בייקון וכדורי בשר
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו אחוזי בשר טחון, מלח ופלפל, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. נסו Bucatini עם רוטב בייקון וכדורי בשר, Bucatini עם רוטב סקייט: Bucatini alla Razza, ו Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הבייקון לחתיכות. באמצעות מחבת גדולה או מחבת שיש לה כיסוי, מבשלים מעל חום בינוני עד כמעט פריך. אל תרוקן את השומן.
מוסיפים את הבצלים למחבת. כאשר הבצלים מבושלים כמעט ומתחילים להיות שקופים, מוסיפים את השום והמלח והפלפל לפי הטעם. מבשלים 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן מוסיפים עגבניות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, לכסות ומבשלים על נמוך במשך כשעה עד שעה וחצי.
עבור כדורי הבשר: מחממים את התנור ל 425 מעלות F. משמנים תבנית אפייה. בקערה גדולה, לשלב את הבשר, פירורי לחם, Parmigiano-רג ' יאנו, פטרוזיליה, שום, ביצים וקצת מלח ופלפל. טופס לתוך 1-עד 1 1/2 אינץ ' קציצות ומניחים על תבנית אפייה מוכן.
אופים במשך 5 דקות. ואז להפוך את התנור עד 350 מעלות F ואופים במשך 10 דקות נוספות. הקפד להפוך כל כמה דקות לחום מכל הצדדים.
מבשלים את bucatini על פי הוראות החבילה.
מגישים את רוטב הבייקון על הפסטה עם כדורי הבשר בצד.
מקשטים עם פרמזן מגורר טרי-רג ' יאנו.