קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ההמבורגר של חובב ההמבורגרים

ההמבורגר של חובב ההמבורגרים
ההמבורגר של חובב ההמבורגרים עשוי להיות בדיוק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן צמחי, לחמניות המבורגר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: המבורגר חובב ירקות, בורגר קלאב: עטור פרסים Logan County Burger Patty Melt, ו מתכון המבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט & Gherkin).

הוראות

1
יום אחד קדימה, מלח יבש את הסטייקים: לטפוח את הסטייקים יבשים עם מגבות נייר ולשפשף מלח כשר באופן שווה לשני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
סטייק.סטייק.
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2
שים את הסטייקים בשקית ניילון resealable וצינה במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
הסר את הסטייקים משקית הפלסטיק וללטף אותם יבש.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
4
חותכים את הבשר לקוביות 1 1/2 אינץ 'וטוחנים אותם באמצעות מטחנת בשר מצויד 3/16-או 1/4 אינץ' למות. בעדינות ליצור את בשר הקרקע לתוך 4 (3/4 אינץ 'עבה) קציצות המבורגר—כל פטי צריך להיות על 4 אינץ' בקוטר. צנן את ההמבורגרים על צלחת מרופדת בנייר שעווה, מכוסה, עד שיהיה מוכן לצלות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מטחנת בשרמטחנת בשר
נייר שעווהנייר שעווה
גרילגריל
5
בינתיים, להכין את הגריל שלך לבישול בחום ישיר מעל חום בינוני: אם באמצעות גריל פחם, לפתוח את פתחי האוורור על החלק התחתון של הגריל ולהדליק המתנע ארובה גדולה מלאה פחם (עדיף עץ). כאשר הגחלים מכוסים באפר לבן-אפור (כ -20 עד 30 דקות מאוחר יותר), להפיץ אותם על המדף התחתון של הגריל, משאיר מקום לצד אחד כי הוא שווה לגודל של האוכל כדי להיות בגריל, כך שניתן להעביר אותו שם במקרה של התלקחות קופצים. בדוק את החום של הפחם על ידי החזקת היד שלך 5 אינץ ' מעל הגחלים במשך 3 עד 4 שניות לחום בינוני. אם הפחם חם מדי, להמשיך לתת לו לשרוף עד שהוא מגיע בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
אם באמצעות גריל גז, מחממים את כל המבערים על גבוה, מכוסה, במשך 10 דקות, ולאחר מכן להתאים את החום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
גריל את הלחמניות, לחתוך צדדים למטה, באח הצלייה הראשי, עד סימני גריל מופיעים, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
מברשת קלה קצת שמן בצד אחד של כל המבורגר ואת העונה באותו הצד עם פלפל שחור טחון טרי. גריל את ההמבורגרים, צד משומן ומתובל למטה, מכוסה, עד להשחמה יפה על הקרקעית, על 4 דקות. עונה בצד השני של ההמבורגרים עם פלפל, ואז להפוך אותם בזהירות ולהמשיך גריל, מכוסה, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס לצדדים למרכז של כל פטי רושם 71° עבור בינוני, על 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
9
מגישים את ההמבורגרים, עקף עם התבלינים האהובים עליך, על לחמניות קלוי.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
1
• אם אתה לא רוצה לייבש את הסטייקים, רק ללטף את הבשר שלך יבש ולהמשיך עם שחיקה.* אם אין לך מטחנת בשר אבל עדיין רוצה לעשות את ההמבורגרים שלך מאפס, דק קוצצים את הבשר על ידי פועם אותו במעבד מזון. המרקם של הבשר לא יהיה בדיוק אותו הדבר, אבל אתה עדיין תקבל רבים היתרונות של ביצוע קציצות המבורגר משלך. אפשרות נוספת היא ללכת לשוק עם מחלקת בשר טובה וצוות ידע, ולשאול את הקצב לטחון סטייקים להב העליון צ ' אק, סחוס וכל, רק פעם אחת—לא פעמיים (הדרך הקצבים בדרך כלל לעשות המבורגרים). הקפד לציין גם כי אתה רוצה 80/20 אחוז של בשר לשומן. ממש לפני הצלייה, מתבלים את ההמבורגרים עם 1 1/4 כפיות מלח כשר (אותה כמות שצוינה עבור המלחייה היבשה) וכמה טחנות של פלפל שחור ממנסרה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות המבורגרקציצות המבורגר
פלפל שחורפלפל שחור
מלח כשרמלח כשר
סטייק.סטייק.
מלחמלח
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מטחנת בשרמטחנת בשר