מלית לחם שיפון
מילוי לחם שיפון יכול להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. אם יש לכם זרעי קימל, סלרי, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם כריך הודו (Aka מלית לחם) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
נתחי לחם טוסט בשני מחבתות סדינים 4 צדדיים בתנור עד השחמה קלה, על 15 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה. תשאירי את התנור דולק.
בינתיים, לבשל זרעי קימל ב 6 כפות חמאה ב 12 אינץ ' מחבת כבדה על חום בינוני גבוה, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים סלרי, תפוחים, בצל, שום, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל ו sauté עד ירקות מתרככים ומתחילים חום, 12 עד 15 דקות.
הוסף מניה, מגרד את כל ביטים חומים.
מוסיפים תערובת לקוביות לחם, משליכים למעיל.
העברה לתבנית אפייה 3 ליטר ונקודה עם הנותרים 2 כפות חמאה.
אופים, חשוף, בשליש העליון של התנור עד המילוי הוא פריך על גבי, כ 45 דקות.
מלית יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב). מחממים, מכוסים, בתנור 149°, כ -20 דקות.