Buche De Noel
Buche דה נואל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך אבקת סוכר, קורטוב של מלח, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Buche De Noel, Bûche de Noël, ו Buche De Noel (מתכונים דומים).
הוראות
גריז 15 - x 10-x 1-inch ג ' לירול פאן; קו עם נייר שעווה וגריז בקלילות.
שלב הראשון 3 מרכיבים; לנצח במהירות בינונית של מיקסר חשמלי. בהדרגה להוסיף סוכר 3 / 4 כוס, פועם עד צבע בהיר ועבה. מקפלים בקמח, קקאו, וניל.
מורחים תערובת באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים ב 400 במשך 13 דקות או עד פני השטח מעיינות בחזרה כאשר נלחץ בעדינות.
לנפות 2 עד 3 כפות אבקת סוכר ב 15-x 10 אינץ מלבן על מגבת פשתן. להפוך את העוגה על סוכר; להסיר נייר שעווה מן העוגה. לקצץ קצוות חדים, במידת צורך. החל בקצה הקצר, בזהירות לגלגל עוגה ומגבות, אופנה ג ' לירול. מגניב ביסודיות על מתלה תיל. לפרוש ולהסיר מגבת; להפיץ עם קצפת, מחדש רול. לְצַנֵן.
ממיסים גרגרי קפה במים רותחים; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
ממיסים שוקולד על גבי דוד כפול; מוסיפים חמאה, תערובת קפה ומלח, ערבוב עד חלקה. מגניב לפושר. מערבבים בערך 2 1/2 כוסות מנופה אבקת סוכר כדי להפוך את עקביות מתפשטת.
מורחים ציפוי באופן שווה על עוגה. סמן עם מרית או קוצים של מזלג כדי לדמות קליפה של עץ.
מקשטים עם דובדבנים מסוכרים. להכניס למקרר עד שישב בכלא.
הערה: בצילום המוצג, השתמשנו עלי דפנה, זרעי רימון, ושוקולד מגורד כקישוטים כפריים.