Butternut סקווש Tortellini עם רוטב חמאה חום מרווה ו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת טורטליני סקווש Butternut עם רוטב חמאה מרווה חום ולנסות. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 1233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, פלפל, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו דלעת סקווש וחמאה חומה מרווה עם טורטליני, Butternut סקווש Tortellini עם רוטב חמאה חום, ו דלורית צלויה, נקניק ואורקיט פסטאן ברוטב מרווה חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את tortellini, מחממים את התנור ל 375 מעלות F. על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף לזרוק יחד את הדלעת, 2 כפות שמן זית, עשבי תיבול דה פרובנס, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אופים בתנור עד רך וזהב, כ 25 דקות. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת קטנה מעל חום בינוני. מבשלים את שאלוט ושום עד מוזהב קלות, על 3 minutes.In מעבד מזון, לשלב את תערובת דלעת סקווש, תערובת שאלוט, ואת גבינת ריקוטה ודופק כמה פעמים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את עוגיות amaretti כתוש, אגוז מוסקט, ומפזרים מלח ופלפל שחור טחון טרי. דופק עד חלקה. מילוי טורטליני יכול להתבצע יום אחד ahead.To הפוך את tortellini, להוציא 6 עורות wonton, שמירה על עורות הנותרים בתוך החבילה או תחת מגבת נייר מעומעם מאוד קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
קובצי Cookie של Amaretti
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מניחים 1 כף של תערובת סקווש באמצע כל עור. טובלים מברשת מאפה בקצת מים ומרטיבים את הקצוות של העור. מקפלים בעדינות את העטיפה הריבועית למשולש, מוודאים שהקצוות סגורים היטב ואין כיסי אוויר בפנים. לעמעם את שתי הפינות התחתונות של הצד הארוך ביותר של המשולש בעדינות להביא אותם יחד, לחיצה קלה כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחת
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
5
מניחים את הטורטליני שנוצר על תבנית אפייה ומכסים עם ניילון נצמד. לפני הנחת עוד 6 גיליונות וונטון, להיזהר לייבש את משטח העבודה. זה יעזור לשמור על tortellini מלהיצמד לתבנית האפייה. המשך עד כל תערובת סקווש butternut משמש. צריך להיות כ 36 טורטליני. (Tortellini יכול להיווצר, קפוא על גיליון האפייה, הועבר שקית פלסטיק סגורה היטב או מיכל מאוחסן עד שישה חודשים. כדי לבשל, פשוט לזרוק את רביולי קפוא לתוך מים רותחים מומלחים לבשל במשך 4 דקות.).כדי להפוך את זיגוג יין פורט, למקם את כל החומרים למעט חמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה ולהפחית עד חצי כ 3 אונקיות, לטאטא חמאה להתאמץ לתוך סירת רוטב או משהו similar.To הפוך את הרוטב לשרת, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה, כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
יציאה
רביולי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
רצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
סירת רוטב
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את המרווה, pinenuts ולתת לבשל עד החמאה מתחילה חום, על 3 דקות. כבה את החום ועונה במלח ופלפל.מערבבים לשלב. לאחר מכן, מניחים בעדינות את הטורטליני במים רותחים ומערבבים בעדינות. כאשר הם מתחילים לצוף הם נעשים, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, כפית בעדינות את הטורטליני על מגש, העליון עם רוטב חמאה חום, מפזרים גבינת פרמזן וזיגוג יין.