Bûche de Noël עם ציפוי קרם חמאה הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך סוכר מגורען, קצפת, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Bûche de Noël, Bûche de Noël, ו Buche De Noel.
הוראות
1
תנור חום עד 191°. קו 15x10x1-מחבת אינץ ' עם נייר רדיד או שעווה; גריז עם קיצור או ספריי בישול. בקערה קטנה, להכות ביצים עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה על 5 דקות או עד עבה מאוד בצבע לימון.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
קליפות מלימון
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
יוצקים ביצים לתוך קערה גדולה; בהדרגה לנצח 1 כוס סוכר מגורען. לנצח ב 1/3 כוס מים ווניל במהירות נמוכה. בהדרגה להוסיף קמח, אבקת אפייה ומלח, להכות רק עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים למחבת, הפצת הבלילה לפינות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
אופים 12 עד 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד לשחרר עוגה מקצוות של מחבת; הפוך על מגבת מפוזרים בנדיבות עם אבקת סוכר. בזהירות להסיר נייר כסף. לקצץ את הקצוות הנוקשים של עוגה במידת הצורך. בעוד חם, בזהירות לגלגל עוגה ומגבת מקצה צר. מגניב על קירור מדף לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בקערה בינונית צוננת, לנצח את כל מילוי החומרים במהירות גבוהה עד נוקשה. פרוס עוגה; להסיר מגבת.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מורחים מילוי על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
להפשיל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
8
בקערה בינונית, להכות קקאו וחמאה במהירות נמוכה עד מעורב היטב. הכה באבקת סוכר עד מעורב. מקציפים בוניל ומספיק מים חמים עד ציפוי הוא חלק ומפיץ.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה
דבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
עבור גזע עץ, לחתוך פרוסה אלכסונית 2 אינץ ' מקצה אחד של עוגה. לצרף גדם לצד אחד ארוך באמצעות 1 כף זיגוג. עוגת פרוסט עם נשאר ציפוי. עם קוצים של מזלג, לעשות משיכות בציפוי להיראות כמו קליפת עץ.