Cakespy: Bonbon Jovi טראפלס
פטריות כמהין Bonbon Jovi יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 412 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, שוקולד צ'יפס, חמאת בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Cakespy: כמהין עוגת גזר, עוגיות פאדג'Bonbon, ו כריך קאסיס בונבון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאת בוטנים וחמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מערבבים מדי פעם עם כף עץ עד התערובת משולבת במלואה, חלקה, וחמה.
בקערה נפרדת גדולה, מערבבים יחד את הסוכר והדגנים של הממתקים.
יוצקים תערובת חמאת בוטנים על תערובת דגנים. שימוש בידיים, להתמזג היטב, עד שקל להתקבץ יחד וליצור כדורים. טופס לתוך בערך 30 כדורים על 1 1/2 אינץ ' בקוטר ולמקם על גיליון אפייה מצופה קלף. תתקרר במקפיא לפחות שעה.
ממיסים שוקולד בקערה על פני מים רותחים, ערבוב מדי פעם עם מרית גומי עד נמס וחלק (לחלופין, לחמם בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים של 15 שניות, ערבוב עם מרית גומי, עד נמס וחלק)
הסר מרכזים bonbon מקורר מהמקפיא, באמצעות קיסם, לטבול כל אחד בתערובת שוקולד, מפנה עד מצופה.
הסר קיסמים ומניח על נייר שעווה להגדיר. חזור עם הבונבונים הנותרים.
בינתיים, להכין ג ' ובי toppers. באמצעות דוד כפול או מיקרוגל, להמיס שוקולד צ ' יפס לבן (ראה כיוונים בשלב 3).
גזור 12 אינץ 'על ידי פיסת נייר שעווה 20 אינץ'. מקפלים בחצי לרוחב לקמט, ולאחר מכן לפתוח שוב.
יוצקים תערובת מותכת על חצי נייר שעווה מוכן. מקפלים את החצי השני על גבי ולהשתמש ידיים או מערוך כדי להשטיח בעדינות שוקולד.
תן להגדיר עד שאתה יכול בקלות להרים נייר שעווה עד, על 5 דקות. באמצעות חותך עוגיות לב קטן, לחץ באופן מלא לתוך שוקולד לבן כדי ליצור טביעות אבל לא מנסים להסיר גזורים.
בואו להגדיר עד שוקולד לבן הוא מקורר לחלוטין לפני הסרת, באמצעות סכין קטנה, חדה כדי לסייע (ראה הערה).
כמהין למעלה עם לבבות שוקולד לבנים ומגישים.