Cakespy: עוגיות חג המולד אדום וירוק
Cakespy: אדום וירוק עוגיות חג המולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 352 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 6 אוהדים. אם יש לך סוכר מגורען, חמאה, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Cakespy: להפוך שאריות עוגיות חג המולד לתוך קרוטונים, Cakespy: Christmas Goose Trompe L ' oeil Cake, ו עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד.
הוראות
תכין את העוגיות. מחממים התנור ל 177°.
לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח בקערה; בקערה קטנה נפרדת, מערבבים יחד חלב חמאה ווניל.
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך, על 3 דקות, ולאחר מכן להוסיף ביצה, מכות עד בשילוב היטב.
מערבבים בתערובת קמח ותערובת חמאה לסירוגין בקבוצות במהירות נמוכה (גירוד בצד של קערה מדי פעם), מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
מערבבים עד חלקה (המרקם הוא איפשהו בין הבלילה עוגה ושחרר בלילת עוגיות).
באמצעות עוגיה או כף גלידה, לשים ערמות של הבלילה כ 3 סנטימטרים זה מזה על גיליון אפייה מצופה קלף. אם אתם משתמשים בסקופ עוגיות, סביר להניח שתקבלו כ-12 עוגיות בגודל בינוני; אם תשתמשו בסקופ גלידה, שהוא בדרך כלל קצת יותר גדול, תקבלו בערך 8 עוגיות גדולות.
אופים באמצע התנור עד צמרות מנופחות וזהב חיוור, ועוגיות באביב בחזרה כאשר נגע, 15 עד 17 דקות.
להעביר עם מרית מתכת מתלה ולתת מגניב עד שהם בטמפרטורת החדר.
בזמן שהעוגיות מתקררות, תכיני את הציפוי. במיקסר חשמלי, שמנת החמאה, הוספת הוניל, ולאחר מכן הסוכר' ממתקים, קצת אחרי קצת, עד שהגיע העקביות הרצויה שלך. תפריד את הזיגוג לשתי מנות נפרדות.
שלב את הציפוי בכל מנה עם צבע מאכל (השתמשתי על 10 טיפות של ירוק ו 10 טיפות של אדום עבור צבעים חזקים, תוססים) עד בשילוב מלא.
כדי פרוסט, הראשון להפוך את העוגיות מעל - אתה למעשה פרוסט בצד התחתון שטוח. כפור את העוגיות צד אחד בכל פעם. גיליתי שאני יכול לקבל קו חד יותר באמצע אם התחלתי ציפוי מבחוץ פנימה, מסיים עם שבץ במורד המרכז. כאשר מוסיפים את הצבע השני של ציפוי, המפתח הוא לוודא שאתה פרוסט את החלק שבו שני הצבעים לגעת האחרון, ציפוי הקו המפריד במכה אחת חלקה (לא backtracking או תוכל לגרור את הצבע השני של ציפוי בחזרה איתך!).
מגישים מיד; לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום. גיליתי שהטעמים האלה היו הכי טובים ביום או ביום שאחרי.