Calzones נקניק ופטריות
Calzones נקניק ופטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-108 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בצק לחם, רוטב פיצה, גליל נקניק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Calzones פטריות בייקון, Calzones נקניק, ו Calzones פטריות וסלט פארו.
הוראות
במחבת, קראמבל ונקניקיות חומות מעל חום בינוני עד מבושל. תניח בצד.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עד 12 אינץ 'עד 14 מלבן אינץ'.
חותכים ל 4 חתיכות. החצי העליון של כל מלבן עם רוטב, נקניק, פטריות וגבינה. מקפלים בצק כדי לצרף. מקמט את הקצוות במזלג.
מניחים על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 350 מעלות F במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.