Capellini עם שרימפס ורוטב עגבניות שמנת
Capellini עם שרימפס ורוטב עגבניות שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, pescatarian, ו מתכון דל פחמימות, יש 420 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שרימפס, שיני שום, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו עגבניות צלויות ברוטב פסטו ושרימפס קפליני, ספגטי עם שרימפס ברוטב עגבניות שמנת, ו לזניה שרימפס עם רוטב עגבניות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל שרימפס ושום עם אורגנו, 1/2 מלח כפית, ו 1/4 פלפל כפית, הופך פעם אחת, עד הזהב, על 2 דקות בסך הכל. מערבבים ורמוט ועגבניות, מגרד את כל חתיכות חומות מתחתית המחבת.
מוסיפים שמנת ומבשלים במהירות עד שהרוטב התעבה מעט, על 1 דקה. מערבבים במיץ לימון.
בינתיים, לבשל capellini בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה. שמור 1 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה.
מגישים מיד, עקף עם שרימפס ורוטב. רזה עם קצת מים שמורים במידת הצורך.