Cavatappi עם בייקון וירקות קיץ
Cavatappi עם בייקון וירקות קיץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם עלי בזיליקום, שום בבקבוק, בצל מוקפץ מראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: Cavatappi עם Fontina & סתיו ירקות, חביתה עם ירקות קיץ, ו ירקות קיץ חרוך.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
בעוד פסטה מבשלת, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד פריך.
הסר בייקון מחבת עם כפית מחוררת, שמירה על טפטוף במחבת; להוסיף שמן לטפטופים.
מוסיפים בצל ושום למחבת; לטגן 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף קישואים; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים תירס ועגבניות; מבשלים 5 דקות או עד שעגבניות מתפוצצות, ערבוב מדי פעם.
הוסף פסטה לתערובת עגבניות; לזרוק. לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 1/4 כוס גבינה, בזיליקום, מלח ופלפל; לזרוק לשלב.
שלב 1 כף חומץ בלסמי, 1 כף מיץ תפוזים, 2 כפיות דבש, 1/2 כפית חרדל דיז ' ון, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
להקציף ב 1 כף שמן זית כתית מעולה. לזרוק עם 6 כוסות סלט ירקות מעורבים.