Cavatappi עם שרימפס, סוכר מצליפה ארטישוק
Cavatappi עם שרימפס, סוכר מצליפה ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 12 . מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. לך לחנות ותביא לבבות ארטישוק, שיני שום-2 קלות, שרימפס-פגזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ריזוטו שרימפס וסוכר מצליפה, Cavatappi אפוי עם ארטישוק ושומר, ו סוכר שומשום מצליפה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את הארטישוקים עם שום מרוסק, 2 כפות של שמן זית ומיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל. מקררים עד יום 1. זרוק את השום.
מבשלים את האפונה הצמד סוכר במים רותחים עד רק רך, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר אותם למסננת להגדיר תחת מים זורמים קרים; לנקז. חזור עם פול, בישול אותם במשך 2 דקות. לקלף את השעועית, ולאחר מכן להוסיף אותם לאפונה.
מוסיפים את הארטישוקים בשכבה אחת ומבשלים מעל חום גבוה, הופכים פעם או פעמיים, עד להזהבה, בערך 8 דקות.
מעבירים את הארטישוקים לקערה גדולה. חזור עם אפונה הצמד ו fava שעועית, בישול אותם במשך 3 דקות; להוסיף ארטישוקים.
מבשלים את הפסטה בקומקום של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים היטב, הזמנת 1/2 כוס מי הבישול; מוסיפים את הפסטה לירקות.
בינתיים, לחמם את 3/4 הנותרים כוס שמן זית במחבת.
מוסיפים את הצ ' ילי ופרוס שום ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיף את השרימפס, בצל ירוק וטרגון, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, רק עד השרימפס להפוך ורוד.
מוסיף את היין ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות, ואז לשפוך על הפסטה ולזרוק; להוסיף חלק ממי הבישול אם הפסטה נראית יבשה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
המלצה ליין: קיאנטי קלאסיקו אלגנטי