Cayeye And Cabeza de Gato (קולומביאני מחית ירוק Plantain) נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, עגבניות, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק פלנטיין קולומביאני (Sopa de Platano), Naco o Puré de Papas (בסגנון קולומביאני פירה תפוחי אדמה), ו PLANTAIN ירוק מטוגן עם שרימפס ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בננות ירוקות או בננות ירוקות עד רך. מתח ו mash.In מחבת בינונית על חום בינוני במקום חמאה, בצל, עגבניות, פלפל אדום, שום ו achiote. מבשלים את התערובת במשך כ 7 דקות, ולאחר מכן להוסיף את plantains פירה ולהגדיר aside.To מגישים, מניחים קצת cayeye על צלחת העליון עם ביצה מטוגנת, גבינה מגורדת ואבוקדו חתוך.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
Annatto
1 פלפל ארבול מיובש
(קרטון בלוק)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק