Chanterelle Bucatini alla Boscaiola
Chanterelle Bucatini alla Boscaiola עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוזמרין, שמן זית כתית מעולה, מחית עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו Bucatini עם רוטב סקייט: Bucatini alla Razza, עוף alla Boscaiola, ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את שמן זית כתית מעולה ושום במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים את השום, ערבוב מדי פעם, במשך 3 עד 4 דקות, או עד ריחני אבל לא השחמה.
מוסיפים את הפטריות והרוזמרין. להעלות את החום בינוני גבוה ומבשלים את הפטריות מבלי להפוך אותם במשך כ 2 דקות, או עד שהם השחמה על החלק התחתון. לזרוק ואז לבשל אותם עוד 2 דקות בערך לפני לזרוק אותם שוב. המשך לבשל את הפטריות בדרך זו במשך כ 15 דקות בסך הכל, או עד שהם זהובים חום.מערבבים את מחית העגבניות ומפחיתים את החום עד בינוני-נמוך.
מוסיפים את המלח, מתבלים עם קמצוץ פלפל ומערבבים את הפטרוזיליה. כבה את החום ולכסות את המחבת כדי לשמור על הרוטב חם.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים, מערבבים כדי להפריד את האטריות ומבשלים על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
להעביר את הפסטה למחבת בעדינות לזרוק את הפסטה והרוטב לשלב ביסודיות, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מעבירים את הפסטה לבושה לקערות בודדות מחוממות ומפזרים את הגבינה.