קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

Chanterelle Bucatini alla Boscaiola

Chanterelle Bucatini alla Boscaiola
Chanterelle Bucatini alla Boscaiola עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 222 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוזמרין, שמן זית כתית מעולה, מחית עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו Bucatini עם רוטב סקייט: Bucatini alla Razza, עוף alla Boscaiola, ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את שמן זית כתית מעולה ושום במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים את השום, ערבוב מדי פעם, במשך 3 עד 4 דקות, או עד ריחני אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הפטריות והרוזמרין. להעלות את החום בינוני גבוה ומבשלים את הפטריות מבלי להפוך אותם במשך כ 2 דקות, או עד שהם השחמה על החלק התחתון. לזרוק ואז לבשל אותם עוד 2 דקות בערך לפני לזרוק אותם שוב. המשך לבשל את הפטריות בדרך זו במשך כ 15 דקות בסך הכל, או עד שהם זהובים חום.מערבבים את מחית העגבניות ומפחיתים את החום עד בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
3
מוסיפים את המלח, מתבלים עם קמצוץ פלפל ומערבבים את הפטרוזיליה. כבה את החום ולכסות את המחבת כדי לשמור על הרוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים, מערבבים כדי להפריד את האטריות ומבשלים על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מסננים את הפסטה במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
להעביר את הפסטה למחבת בעדינות לזרוק את הפסטה והרוטב לשלב ביסודיות, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעבירים את הפסטה לבושה לקערות בודדות מחוממות ומפזרים את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מגישים באופן מיידי.