Chard שוויצרי וריקוטה ממולאים פלפלים קלויים
Chard שוויצרי וריקוטה ממולאים פלפלים קלויים דורש סביב 1 שעה ו -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 861 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח כשר, גבינת ריקוטה, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 84%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Chard שוויצרי וריקוטה ממולאים פלפלים קלויים, Tortelloni ממולא עם Chard שוויצרי, Prosciutto, ו ריקוטה, ו פלפלים ממולאים עם Chard שוויצרי מוקרם חריף.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את הגבעולים של פלפלים וזורקים.
הסר את הזרעים ולנקות את הצלעות הלבנות. מתבלים אותם בפנים במלח ופלפל. לשפשף את החיצוניות של הפלפלים עם שמן צמחי ולמקם אותם, בצד גזע למטה, על תבנית אפייה.
אופים אותם במשך 30 דקות, או עד העורות מקומטים מעט חרוך.
מוציאים את הפלפלים מהתנור ומכניסים אותם לקערה גדולה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ולתת להם קיטור עד שהם מגניבים מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות. מקלפים את העור מן הפלפלים, מקפידים לשמור אותם שלמים, ומניחים בצד.
בעוד הפלפלים אופים ומהבילים, להפוך את הפסטו: להביא סיר גדול של מים לרתיחה. תכיני קערת מי קרח. כאשר המים רותחים, מוסיפים את עלי הבזיליקום. לאחר 5 שניות (כן, 5 שניות) להסיר את הבזיליקום ומיד לשים אותו לתוך מי הקרח. (זה ישמור את הפסטו ירוק.) כאשר הוא קר, לנקז את בזיליקום ולסחוט כל עודף מים.
שים את הבזיליקום לתוך מעבד מזון או בלנדר ולהוסיף את צנוברים, גבינה, ושום. הפעל את המעבד ולהוסיף לאט את שמן הזית עד שהתערובת חלקה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
במחבת גדולה מעל חום גבוה, להמיס 2 כפות של החמאה. מבשלים את החצילים עד שמתחילים להתרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מרכך קלות השחמה, על 10 דקות יותר.
להעביר אותם ללוח חיתוך, לתת להם להתקרר קצת, ולקצוץ אותם דק עם סכין.
מוסיפים 1 כף חמאה לאותו מחבת על חום בינוני-גבוה. כאשר הוא נמס, להוסיף את chard שוויצרי, לכסות את המחבת, ולתת לנבול chard במשך כ 1 דקה.
מוסיפים את הירקות, ריקוטה, 1 כף של פסטו, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מערבבים היטב, לטעום, ולהתאים את התיבול. תדחפי את התערובת לפלפלים, תזהרי לשמור עליהם שלמים.
מניחים אותם בצדדים לתבנית אפייה עם חמאה קלה.
מפזרים כל פלפל באופן שווה עם פירורי לחם ואופים עד צמרות זהובות חום, על 10 דקות.
מגישים מיד מעוטר פסטו נוסף.