Cheesy איטלקית אפיית בקר
כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך חלב, תיבול, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו Cheesy איטלקית אפיית בקר, Cheesy איטלקית פסטה אופים, ו Cheesy איטלקית פסטה אופים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 375°f. תרסיס מלבני אפייה צלחת, 13x9x2 אינץ', עם ספריי בישול. לבשל בשר ב מחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה.
מערבבים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, 1/2 כוס גבינת פרמזן ו 1/4 כפית של תיבול איטלקי בקערה קטנה עד חלקה וקרם.
כפית חצי מתערובת הבשר (כ -2 כוסות) לתבנית אפייה. זרוק כפיות של תערובת גבינת שמנת שווה על תערובת בשר בקר. כפית נותרת תערובת בשר על תערובת גבינת שמנת.
מערבבים 1 כוס גבינת פרמזן, תערובת ביסקוויק וחלב בקערה בינונית עד מעורבב.
אופים חשפו 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב בהיר.
מפזרים 1/2 כוס גבינת פרמזן ו 1/2 כפית תיבול איטלקי.
בואו לעמוד לפחות 10 דקות לפני חיתוך.