Chimichangas בשר ושעועית
אם יש לך חמאה, תירס הקרנל, רוטב טאקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מצוין. נסו Chimichangas בשר ושעועית, Chimichangas בשר, ו Chimichangas בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
חום בשר בקר טחון במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מסננים שומן עודף, ומוסיפים את הבצל, פלפל ותירס. לבשל במשך כ 5 דקות יותר, או עד ירקות רכים. מערבבים ברוטב טאקו, ומתבלים עם אבקת צ ' ילי, מלח שום וכמון, ערבוב עד מעורבב. מבשלים עד מחומם דרך, ואז להסיר מהחום, ולהניח בצד.
פתח את פחית שעועית, ולהפיץ שכבה דקה של שעועית על כל אחד טורטיות. כף תערובת הבשר במורד המרכז, ולאחר מכן העליון עם כמה גבינה מגוררת כמו שאתה אוהב.
מגלגלים את הטורטיות, ומניחים אותם בצד התפר על תבנית אפייה.
מברישים את הטורטיות עם חמאה מומסת.
אופים במשך 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב.