Chocolaty-חמאת בוטנים מצופה עוגת רום
עוגת רום עם חמאת בוטנים ושוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 686 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, פודינג וניל, חטיף שוקולד חלב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. נסו עוגת חמאת בוטנים שוקולד, Chocolaty בוטנים אשכולות, ו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
תרסיס קל של תרסיס nonstick, ואז חמאה וקמח התחתון של מחבת bundt.
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים על מחבת החמאה.
כדי להפוך את הבלילה, להמיס שוקולד עם 1/4 כוס מים על ידי מיקרוגל אותו במשך כ 30 שניות ומערבבים. בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים תערובת שוקולד מומסת, ביצים, שמן, תערובת עוגה, פודינג ורום.
יוצקים הבלילה במחבת bundt ומבשלים במשך 50 עד 60 דקות.
כדי להפוך את הזיגוג העיקרי, להרתיח בעדינות חמאה, סוכר, רום, מים וחטיף Butterfinger כתוש. כאשר העוגה מוכנה, להסיר מהתנור ולמקם על צלחת חמה מכוסה בנייר כסף. זין העליון של עוגה עם מזלג כמה פעמים סביב הדף.
יוצקים זיגוג מעל העוגה, להרוות באופן שווה. השתמש בכל הזיגוג.
תן לו לשבת במשך 25 עד 30 דקות. קבל צלחת עוגה ולשים בצד הגשה למטה מעל מחבת עוגת שמרים, ובכך להפוך את העוגה. מכסים צלחת עוגה עם כיפה ולתת לשבת 4 עד 6 שעות או לילה.
כדי להפוך את הזיגוג המשני, להמיס חטיף שוקולד חלב, חצי וחצי, חמאה, מים, וסירופ שוקולד. מערבבים היטב, ואז זיגוג טפטוף בכבדות על גבי עוגה ולמטה הצדדים.
מפזרים 1/4 כוס של חטיף חמאת בוטנים כתוש מעל ולתת ליפול הצדדים.