פריכת חמוציות-אגס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 512 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Cranberry Pearricp, Cranberry-Pear Crisp, ו פריך אגס חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים את החמוציות הטריות והמיובשות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים 1 כוס סוכר, 3 כפות מים ווניל וזורקים למעיל. לרסק קלות עם מחית תפוחי אדמה או מזלג לפוצץ כמה חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
וניל
תפוח אדמה
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
4
מוסיפים את האגסים, קינמון, allspice ו 2 כפות קמח לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמון
קמח לכל מטרה
אגס
5
העברה לתבנית אפייה 3 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1
מערבבים את שאר 1 כוס הקמח, פקאן, שיבולת שועל, את שארית 1/2 כוס הסוכר והמלח בקערה בינונית, ולאחר מכן מערבבים בחמאה מומסת. השתמש באצבעות שלך כדי לצבוט את הציפוי לתוך גושים קטנים ומפזרים אותו על הפרי.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פקאנים
קמח לכל מטרה
פירות
סוכר
שיבולת שועל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
אופים עד הפרי מבעבע והציפוי הוא חום זהוב, כ 40 דקות.