Cranberry-Pear Crisp
פריכת חמוציות-אגס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 512 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קינמון טחון, חמאה, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Cranberry Pearricp, Cranberry-Pear Crisp, ו פריך אגס חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את החמוציות הטריות והמיובשות בקערה גדולה.
מוסיפים 1 כוס סוכר, 3 כפות מים ווניל וזורקים למעיל. לרסק קלות עם מחית תפוחי אדמה או מזלג לפוצץ כמה חמוציות.
מוסיפים את האגסים, קינמון, allspice ו 2 כפות קמח לזרוק מעיל.
העברה לתבנית אפייה 3 ליטר.
מערבבים את שאר 1 כוס הקמח, פקאן, שיבולת שועל, את שארית 1/2 כוס הסוכר והמלח בקערה בינונית, ולאחר מכן מערבבים בחמאה מומסת. השתמש באצבעות שלך כדי לצבוט את הציפוי לתוך גושים קטנים ומפזרים אותו על הפרי.
אופים עד הפרי מבעבע והציפוי הוא חום זהוב, כ 40 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.