Crema di Rabarbaro
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), קרם אבוקדו, ו כוסברה קרם (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את חלמון הביצה, 1 כף דבש, תמצית וניל, קורנפלור, ו לטאטא יחד עד מעורבב היטב.
מוסיפים את החלב ומקציפים שוב לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני ולאחר מכן נמוך יותר לרתיחה.
תן לתערובת להתבשל בעדינות, לטאטא מדי פעם כדי לשמור על חלמון הביצה מבישול בתחתית המחבת, עד שיש לו את העקביות של שמנת צפופה, הומוגנית, עבה כמעט כמו גלידה, על 5 דקות.
מניחים את פרוסות ריבס בסיר כבד תחתית גדול לכסות עם הדבש שנותר. מבשלים בעדינות על חום נמוך בינוני עד ריבס הוא מכרז, על 10 דקות.
מקפלים את ריבס לתוך תערובת חלב בעדינות לקפל את הקצפת. מחלקים את קרם ריבס באופן שווה בין 4 זכוכית המשרתים קערות או משקפיים ומגישים מיד.