קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

Crema di Rabarbaro

Crema di Rabarbaro
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Helado de Maíz y Crema (גלידה תירס-קרמן), קרם אבוקדו, ו כוסברה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את חלמון הביצה, 1 כף דבש, תמצית וניל, קורנפלור, ו לטאטא יחד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
2
מוסיפים את החלב ומקציפים שוב לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני ולאחר מכן נמוך יותר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
תן לתערובת להתבשל בעדינות, לטאטא מדי פעם כדי לשמור על חלמון הביצה מבישול בתחתית המחבת, עד שיש לו את העקביות של שמנת צפופה, הומוגנית, עבה כמעט כמו גלידה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
4
הסר מהחום ולתת להתקרר.
5
מניחים את פרוסות ריבס בסיר כבד תחתית גדול לכסות עם הדבש שנותר. מבשלים בעדינות על חום נמוך בינוני עד ריבס הוא מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבסריבס
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
בואו מגניב.
7
מקפלים את ריבס לתוך תערובת חלב בעדינות לקפל את הקצפת. מחלקים את קרם ריבס באופן שווה בין 4 זכוכית המשרתים קערות או משקפיים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
ריבסריבס
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה