קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

Dashi Stock (Konbudashi)

Dashi Stock (Konbudashi)
מלאי Dashi (Konbudashi) עשוי להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 51 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לכם פתיתי בוניטו, דאשי קומבו, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו מלאי יפני, Dashi (מלאי בישול יפני), ו מבשלים את הספר: דשי ומניות עוף יפניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנגב כל לכלוך מן קומבו עם מגבת נייר, להיזהר לא לשפשף את הפיקדונות אבקתי לבן על אצות.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מניחים את קומבו ומים בסיר, ולאפשר לו להשרות במשך 30 דקות כדי להיות רך.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר את קומבו מהמים, וחתוך כמה חריצים לאורכו לתוך העלה. להחזיר את קומבו למים, ולהביא אותו לרתיחה. ברגע שהמים מתחילים לרתוח, הסירו את הקומבו כדי למנוע מהמלאי להפוך למריר.
מרכיבים שתצטרך
KombuKombu
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מערבבים את פתיתי בוניטו לתוך המים בטעם קומבו, להחזיר לרתיחה, ולקחת את המחבת את החום. תן למים להתקרר. כאשר פתיתי בוניטו התיישבו לתחתית, מסננים את dashi דרך מסננת מרופדת עם cheesecloth או מסנן קפה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
דאשי.דאשי.
KombuKombu
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי