Deep-Dish Apple Tarte Tatin
טארט טאטן של תפוחים עמוקים לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 47 גרם שומן , ובסך הכל 953 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם חמאה, גלידת פולי וניל, מים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כקינוח יקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 25% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם Deep Dish Fresh Peach Pie -- Le Creuset Round Tarte Tatin Pan , Tarte Tatin בטעם תה ( Tarte Tatin Au Thé ) ותפוחים Tarte Tatin .
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות F. בסיר גדול על אש בינונית, מוסיפים את המים והסוכר ומבשלים לקרמל הסוכר, כ-10 דקות.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסה. לוקחים 4 רמקינים גדולים ויוצקים קרמל לתחתיות ומסדרים חצי תפוח אחד, כשהצד החתוך כלפי מטה בתחתית כל רמקין. קחו את החצאים הנותרים וחתכו אותם ל-3 טריזים כדי שתוכלו למלא את הרווחים בחלק העליון של כל רמקין כדי ליצור משטח ישר עליו ישכב המאפה לרוחבו.
מפזרים תפוחים עם קצת סוכר.
מרדדים את המאפה בעזרת חותכן עוגיות כדי לגזור עיגולים בגודל הרמקינס ומניחים מעל התפוחים ומקפלים אותו בקצוות. יוצרים 3 או 4 חורים עם סכין ואחד באמצע כדי לשחרר אדים בעת האפייה.
אופים 20 דקות ואז נותנים לו לנוח 15 דקות. חשוב שתעשו זאת אחרת התפוחים יתפרקו כשתהפכו אותו. קח צלחת ארוחת ערב והניח אותה מעל כל רמקין. הופכים אותו ומסירים לאט את הרמקין.
מגישים פושר עם גלידת וניל קנויים. ;
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב טארט טאטן עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "