Dhal מתובל (Masala Dhal)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Dhal מתובל (מסאלה Dhal). והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 193 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך כורכום הקרקע, masoor דאל, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו דאל קארי עם בשר (Gosht Dhal), Dhal, ו טדקה דאל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים עדשים 3 כוסות מים לרתיחה עם כורכום בסיר כבד 2 ליטר, ואז בעדינות מבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד מתפרק, על 20 דקות.
כאשר עדשים מבושלים, מחממים שמן במחבת כבדה קטנה על חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז מבשלים זרעי חרדל, זרעי כמון, פתיתי פלפל אדומים עד זרעי חרדל מתחילים פופ ו/או להפוך אפור זרעי כמון חום, על 1 דקה. מערבבים תערובת תבלינים לתוך עדשים עם חלב קוקוס, כוסברה, מיץ לימון, ומלח ולהביא לרתיחה.
* מרכיבים הודיים ניתן להזמין בדואר מ Kalustyans.com * עדשים, ללא תבלינים שמן, חלב קוקוס, כוסברה, ומיץ לימון, ניתן לעשות 1 יום קדימה. לחמם ולהוסיף מרכיבים שנותרו לפני ההגשה.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Nigl Freiheit Gruner Veltliner עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 של 2018אף מקסים, ניחוחות של תפוחים צהובים, אופי פירותי עדין, מעט צמיג, חומציות חיה ומשולבת יפה, יורד היטב, גוונים מינרליים פיקנטיים מתובלים בגימור.