Edamame וסלט בצל מקורמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Edamame וסלט בצל מקורמל. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 275 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אפונה שלג, יוגורט יווני, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו אספרגוס-סלט בצל מקורמל, צלעות כבש עם סלט בצל אדום מקורמל, ו בייקון וסלט תפוחי אדמה בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור בצל מקורמל: בסיר בינוני, להוסיף את החמאה ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומפזרים מלח, ערבוב פעם מעיל, ולהפחית את החום בינוני נמוך. לאפשר caramelize לאט, עד חום זהוב כהה ואת הקצוות הם crisped, 12 עד 15 דקות, ערבוב רק כמה פעמים במהלך התהליך. מתבלים ומסירים מהחום. תניח בצד.
מערבבים את היוגורט עם כוסברה, מיץ ליים, שאלוט וצוף אגבה. מתבלים במלח ופלפל. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מערבבים את edamame, אפונה שלג ועגבניות בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את הרוטב ואת הבצל המקורמל וזורקים מעיל ביסודיות. מתבלים במלח ופלפל.
כדי לשרת, כפית את הסלט לתוך צלחת הגשה.