קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

Ensalada de Repollo con Tomate (סלט כרוב ועגבניות)

Ensalada de Repollo con Tomate (סלט כרוב ועגבניות)
אם יש לך עגבניות, סוכר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Ensalada de Repollo (סלט כרוב), Ensalada De Repollo (סלט כרוב), ו Ensalada de Repollo Morado y Manzana (כרוב סגול סלט תפוחים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, בקערה קטנה, לטאטא יחד את החומץ, מיץ לימון, סוכר, מלח ופלפל. לטעום ולהתאים את seasonings.In קערה גדולה, לשלב את הכרוב, בצל, כוסברה ועגבניות. לזרוק ביסודיות כדי להפיץ את החומרים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.מכסים ומקררים במשך כ 2 שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח.