Escovitch הדג של סאני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל וידאלי, פלפל, מלפפוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה די טוב. נסו Escovitch ג'מייקני-דגים מוגשים W / מרינדה וירקות מתובלים, נקניקיית דומדמניות עם פלפלים כבושים מהירים ובצל וקטשופ קארי של סאני, ו קיץ שמש" פירות " סלט עם רוטב הדרים שטוף שמש (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את החומץ, יין, פלפל, סוכר, allspice, וקורט של מלח בסיר רוטב על אש בינונית. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הגזר והבצל ומבשלים עד פריך אבל רך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הסר מהחום, להוסיף את המלפפון ולשים לתוך קערה קטנה. זרוק את הגרגרים. הגדר בצד עד מוכן לשימוש או להכניס למקרר במשך 1 שעה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
ענפי שמיר שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יש לשטוף את פילה דגים להתייבש טפיחה. מכסים אותם במיץ ליים, מתבלים במלח ופלפל וקמח משני הצדדים. בזהירות, להוסיף את הדגים, צד העור למטה, למחבת ומטגנים עד התחתון הוא זהב ומשחרר בקלות מן המחבת, על 3 דקות. הפוך את הפילה וצרוב עד מבושל דרך, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
אבוקדו האס מעוך קלות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים את הדג למגש לא מגיב.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
7
מגישים חם או קר, לשפוך את לקשט כבוש על דגים רק לפני ההגשה. אם מגישים קר, לקרר בנפרד.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.