Farrotto סקווש ירושה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Farrotto סקווש ירושה. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 693 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, פארו חצי אגס, זרעי כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Farrotto סקווש ירושה, Farrotto עם סקווש בלוט קלוי, ו קישואים משפחתיים ופאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט זרעי כמון בחום overmedium קטן מחבת עד ריחני ומתחיללעשן, 4 עד 5 דקות. מגניב; לטחון מטחנת מפקח.
להעביר 1 1 1/2 כפיות לומיקערה קטנה.
מערבבים יוגורט, 1 כף במיץ לימון, ושום טחון. עונת withsalt ופלפל. כיסוי וצינה.
מחממים תנור ל 204°. מעיל גדולסדין אפייה עם nonstickspray.
מניחים סקווש בקערה גדולה.
להוסיף שמן 2tablespoons; לזרוק מעיל.
מורחים squashout על גיליון.
מפזרים מלח ופלפל.צולים עד מכרז, כ -25 דקות.
בינתיים, לבשל farro בסיר גדולשל מים מלוחים רותחים עד למכרז, 18 עד 20 דקות.
חום שנותר 2 כפות oilin מחבת גדולה כבדה מעל בינוני-highheat.
מוסיפים שום פרוס ו 1 כף; sauté 1 דקה.
מוסיפים שעועית בצל cubesand garbanzo; sauté 1 דקה.
סקווש קלוי מבושל פארו וזורק toblend.
מפזרים 1 1/2 כפיות groundcumin ו 1 1/2 כפות מיץ לימון; tossto תערובת. מתבלים לפי הטעם עם מלח, פלפל, ומיץ לימון נוסף, אם תרצה בכך.
תערובת תל פארו על 4 צלחות. תערובת Spoonyogurt נגמר.
מפזרים כוסברה, בצל פרוס, ושאר צ ' ילה.
Drizzlewith שמן זית כתית מעולה ומגישים.